- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wictor
őstag
válasz vampire17 #858 üzenetére
Első kettőre egyelőre nem tudok választ adni, viszont észrevettem, hogy a felső harmadban vagy pixelhibás, vagy poros az érintő alatt...
Ha ezzel visszaviszem 3 napon belül, kezdenek valamit? Max 2 pixel méretű.
Viszont intenzíven látszik még szürkés háttér előtt is, tegnap nem láttam még.[ Szerkesztve ]
-
junkpod
veterán
válasz vampire17 #1041 üzenetére
úgy próbáltad már, hogy felrakod a facebook appot és abban pipálod ki a névjegy szinkronizálást? Nekem bléden fent van a G+ és a FB app is. És így működik.
Szerintem neked azért nem működik mert a tárcsázóban akarod ezt beállítani, de a tárcsázó (stock?) nem kompatibilis ezzel a funkcióval.
Box's don't touch!
-
spoy
tag
válasz vampire17 #1214 üzenetére
Igen ez így van 11% körül jelez, de... ha megfigyeled eléri az aksi szintje a 30% utána hihetetlenül gyorsan eléri azt a bizonyos 11% -ot.
Lényegében 30% és a 11% közötti idő az ami nagyon kicsi.
Persze úgy hogy nem is nyomkodod a telod.Az egyik kollégámnak OT990 telefonja van és a helyzet nála is ugyan ez!
[ Szerkesztve ]
-
oris
aktív tag
válasz vampire17 #1391 üzenetére
Mondom: tragédia... de akinek van, az használja egészséggel... meg az érdekesség kedvéért próbáljon ki egy másik tipust is, ne csak ezt az egyet.
"Nagyon ritka az ember, akinél a szavak teljesen fedik az élet valóságát. Talán ez a legritkább tünemény az életben." Márai
-
snecizero
senior tag
-
daniele
aktív tag
-
lacix76
őstag
válasz vampire17 #1960 üzenetére
Én csak olvasgatom ezt a topicot mert nekem sajnos nincs ilyen telefonom,hanem még a kistestvérét használom,de nincs olyan nap sem,hogy valaki ne említené meg a Bladet vagy ne hasonlítaná ahhoz valamilyen tulajdonságát.
Azért is írtam a múltkor,hogy a fél Blade fórum átváltott 995-ösre
Meg sok olyan hozzászólás nincs offba rakva aminek semmi köze ehhez a telefonhoz[ Szerkesztve ]
-
fanthomee
tag
válasz vampire17 #2005 üzenetére
Amúgy milyen headsetet használsz hozzá? Mert nekem ami fájdalmam az a headset minősége, valahogy a Blade-el sokkal jobban ment a BH-108 mint az Alcatellel. Alig hallom amíg rá nem nyomok a telefon hangerő gombjára, mert sajnos induláskor a telefon hangbeállításait veszi át, nem a bluetooth-ét. Holott ezt a kettőt elviekben külön lehet állítani.
-
Relo
tag
válasz vampire17 #2180 üzenetére
Mármint a weboldalba beágyazott flash tartalmakra gondoltam, hogy megjeleníti-e böngészéskor.
Vagy ahoz is telepíteni kell a flash-t, hogy megjelenjen?
Annyira még nem vágom ezt, csak most ismerkedek ezekkel az androidos telefonokkal.
Ti melyiket ajánlanátok inkább?
Alcatel ot-995 vagy SE xperia mini pro?
Leginkább netre és internetes kapcsolattartásra kell (skype videotelefonálás). -
Danykahh90
csendes tag
válasz vampire17 #2871 üzenetére
Igen! De könnyen vissza tudod állítani! Bemész az üzenetekbe -> Új üzenet írása -> majd mikor feljön a billentyűzet akkor a beállításokra mész és ott az "ALTERNATÍV SZOMBÓLUMOK"-at kikapcsolod és már olyan mint régen....
"Kevés megfigyelés és sok okoskodás tévedésekhez vezet, sok megfigyelés és kevés okoskodás az igazsághoz"
-
ORCA58
addikt
-
pumpedlix
tag
válasz vampire17 #3401 üzenetére
Nálam csak alulról világít be oldalról nem.
Érdekességként nem pont ide tartozik de volt egyszer még képcsöves samsung tv-vel képproblémám ami egyértelműen látható volt de nem tettek ellene semmit, a gyár hivatalos állásfoglalása szerint ugyanis nem hiba volt hanem "jelenség"
Tehát ezek nem széria hibák hanem jelenségek
-
Winchester95
őstag
válasz vampire17 #3563 üzenetére
Szerintem én voltam.Én ezt tapasztaltam.Bemész a beállítások legalsó menüpontjába és van ott valami olyasmi hogy hálózati frissítés.Wifin megkeresi.Letölti.Telepíted.(kb 5perc) és kész is.Azóta nekem tökéletesen megy minden.De lehet az miatt van hogy átváltottam egyik launcherről(SPB 3D) ről a Laucher Pro-ra.
-
Winchester95
őstag
válasz vampire17 #3915 üzenetére
Kipróbáltam.Igen videón érzékeny nagyon a fényre.De érdekes a vga előlapi kamera meg nem....
Kipróbáltam öcsém kis szar x10 minijét az is fixen viszi a videót.........Ez rohadt nagy vicc.
Viszont ha kimegyek normális napra vagy normális fényviszonyok vannak(pl nem felkapcsolt villany) akkor viszi a 30fps-t.De ez így nagyon nem jó.És az a legroszabb hogy még egy camera appal sem lehet tudtommal megcsinálni ezt.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Autós topik
- Jövedelem
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest