Hirdetés
- Kapcsolja ki, kapcsolja be!
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- iPhone topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
bagyusz
őstag
válasz
Bounti #14518 üzenetére
Akkor így írom: 2.3 romok között is vannak verzió különbségek amik egy adott frissítési állapothoz vannak hozzárendelve. pl.: én eseteben v61c volt, de itt még van v61L, 616 stb....
Ha v61c 2.3 van fent akkor tudok segíteni, mert nem hajlandó felrakni magától, módosítani kellett az updatet.
-
Draeko
csendes tag
válasz
Bounti #14505 üzenetére
szintén hasonló a probléma, a 2.3.6.-010 04es frissítést nem tudja felrakni (háromszög+felkiáltójel) pedig nem rootoltam a telefont soha. megnéztem a Status-nál és a korábbi fota-s frissítés egy-két hónapja a 2.3.6-010 04eset már felrakta. lehet hogy ez a probléma? lehetséges hogy újra akarja telepíteni csak ez nem lehetséges? és ezért jelzi az OTU is hogy jelenleg nincs frissebb?
-
Angelus(hun)
tag
válasz
Bounti #14398 üzenetére
Nagyon sok fejlesztés és javítás után, elérkezett a várva várt pillanat. MEGÉRKEZETT AZ ANDROID 4.0-ás FRISSÍTÉS AZ ALCATEL OT-995 illetve TELENOR ONE TOUCH S készülékekre!!!Elérhető FOTA-n keresztül a T-mobile és Telenornál vásárolt készülékekre, a független telefonokra kicsit később érkezik a frissítés.A folyamat megkezdése előtt mindenképp telepítsétek a 2.3.6-os javítást, csak ennek a feltelepítése után van lehetőség az android 4.0 telepítésére, ez a folyamat akár 1órát is igénybe vehet.Amennyiben telepítésre kerül a 4.0-ás frissítés a 3D-s kezelőfelület eltűnik a telefonotokról.
-
NÓPARA
aktív tag
-
-
gusthy
veterán
Bocsánat a kifejezésért, de ezt pestiesen úgy mondják, hogy van, akinek a szar se elég büdös.
Ha valaki azt írja, hogy egy gyártó, aki egy adott dolgot nem vállalt, minden bizonnyal le akarja rázni, ha ő rákérdez majd arra, hogy azt a bizonyos dolgot mikor tesz meg, MIUTÁN majd megtette, amit vállalt, akkor az ilyen ember pont a fenti kategóriában van.
Ez a telefon egy budget phone, árban olyanokkal versenyzik, mint az Ace Plus, a Defy+ meg a ZTE Skate, és ezeknél többet nyújt. Plusz, mindjárt lesz hozzá ICS. Nem érzékelem a gyártói hozzáállás problémáját. Jó, csúsznak, ez jóval nevesebb gyártókkal is megesik, de inkább, mint hogy sz.rt adjanak ki. -
wwenigma
Jómunkásember
Ha van alapod akkor a modker topikba tudsz menni panaszkodni, egyebkent itt senki sem ideges rajtad kivul.
Amiket fentebb leirtam - attol hogy nem veszitek tudomasul - bizony igazak.
lacix76: ne bantsd a vikinget, nagyon kemény.
darky4e: várom a visszajelzésüket, mivel probalnak lerazni - csak elobb jelenjen meg ICS.
V.T.CS.: érdekes, utanakerdezek majd. Ez a darabolodas csak arra jo, hogy barhol hozzaszolsz akkor leoltsanak hogy az nem odavaló.
-
V.T.CS.
senior tag
ha megnézed az aláírásomat, akkor láthatod, hogy az alcatel lehúzott egy tízessel, így jártam. egyáltalán nem húztam a számat, nem tudom most mit baxtatsz.
én csak örülök annak, hogy tanulnak a hibájukból, csak az a gáz hogy valamilyen szinten az én káromon is. nem írtam a fórumtársnak, hogy ugyan, segítsen már ki. már a fogyasztóvédelemről is lemondtam, azzal hogy megbüntetnek egy ekkora multit pár forintra nekem nem lesz jobb. -
NÓPARA
aktív tag
Hali!
Lehet félreérthetően írtamde ugy kérdem mikor a telón van pl a játék és azt akarom telepíteni.... Vagy pl ha valami progit teszek és ugye akarom telepíteni... De köszi a segítséget mert látom olykor amit írtál beállításokat ugy van némelyik progira lehetőség hogy az sd kártyára tegyem
S van amit csak kényszeríteni lehet a leállásra( gondolom szaknyelv itt a fagyasztás). A procinak a telóban ez van írva amit az előbb írtam
s lehet hogy elírás vagy nem tudom ... igaz van még utána több írás is...
-
SZTÉSZI
csendes tag
-
ORCA58
addikt
Nekem nem mond semmit
Ami benne van :
Egy OT_995 könyvtárban egy Kernel és egy Webkit könyvtár.
A Kernelben a readme.txt szerint "Linux kernel release 2.6.xx"
mcsm88
Ez komoly, vagy csak viccelsz. Ha komoly akkor nem vagyok egyedül aki láthatja, hogy egy egyszerű szöveges karaktert nem tud megtalálni az android ha olyan kedve van. -
ORCA58
addikt
A samu programja több mint pocsék, de az adatok többségét átveszi a telefonról. Arról megcsináltam a vcf fájlokat.
Kipróbáltam K750i-vel is. ugyan az a helyzet. Az Alcatelnél feljön az engedélyezési kérelem.
Elfogadom A K750 kiírja, hogy a másik eszköz nem fogadja a fájlt. Ezt írja ki a kép küldésnél
is.
Az mitől van, hogy mindegyik eszközre azt írja párosítva de, nem csatlakoztatva ! -
hr2
őstag
Rootexplorer-ben megkeresed: /custpack/build.prop
hosszan rányomsz- open text editor
átirod ro.camera.sound.forced=1 erre ro.camera.sound.forced=0
utána save and exitutána törlöd a /custpack/JRD_custres/audio/ui/Camera_click.ogg
/custpack/JRD_custres/audio/ui/Videocamera.oggegy újrainítás nem árt.
Én így csináltam.
ROOT szükséges.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Alcatel újra támad a középkategóriában, a gyártó legújabb, áprilisban debütáló készüléke remek ár-érték aránnyal rendelkezik.
- Milyen házat vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Windows 11
- Kapcsolja ki, kapcsolja be!
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Házi hangfal építés
- Külpolitika
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- iPhone 16 Pro MAX 1 TB Black Titán - - Apple Garancia Warranty: 2025-11-10
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB White Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest