Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
válasz
kovbandi82 #154 üzenetére
Veled kicsit elszállt a ló... vagyis az almafa alól nem látsz ki...
A kávamentes telokat is gondolom az Apple találta fel, a 6,5 collal együtt. És lehetne sorolni még egy rakás dolgot. Persze mivel nagy pénzek mozognak náluk, és ehhez jó mérnökök társulnak nyilván vannak nekik is ötleteik. Jók és rosszak egyaránt. De nem mindent ők találtak fel.
Sorry a dupla hsz-ért. -
7Heads Drago
veterán
válasz
Veled kicsit elszállt a ló... vagyis az almafa alól nem látsz ki...
-
zeg
őstag
válasz
kovbandi82 #158 üzenetére
Akármit linkelsz, attól még nem kaptunk reklámokat...és valóban, a Xiaomi nyílt felmérést végzett és végez (én is szavaztam), nem sunyi módon tolt az arcunka reklámokat.
Ha pl a saomi felajánlana 1TB ingyenes, a guglidrájvnál fürgébb tárhelyet némi reklámért cserébe, esetleg 25% kedvezményt bizonyos termékekből, biztos vagy abban, hogy ezt minden felhasználó támadásnak venné? Remélem semmilyen alkalmazáshoz nincs havi előfizetésed.. -
Stabi83
senior tag
válasz
kovbandi82 #196 üzenetére
"Tehát attól hogy a Ford több autót ad el világszerte, mint a Bentley, nem biztos a Ford a jobb"
Attól függ hogy miben? Villogni jobb a Bentley, mindennapi használatra egy átlag embernek viszont a Ford a jobb, versenyezni vagy szántani a mezőn meg kb egyik sem.....Az Apple azért nem a Bentley kategória, aki még emlékszik arra a névre hogy Vertu azt tudja hogy ezt mire értem és miért hozom fel....
Amikor az eladásokat nézzük vegyük figyelembe hogy iOS-en az Apple max saját magával versenyzik, droidon pedig a piac feloszlik millió gyártó és millió ársáv között...
Ha az Apple is árulna belépőszintű vagy középkategóriás ( NEM az XR a 300-as árával NEM az! ) akkor azoknak akik kötődnek az iOS-hez biztos hogy egy jelentős százaléka nem a méregdrága csúcsot venné.
Amúgy meg ami az iPhone X-et illeti azért csak nem szárnyal, szárnyalt úgy ahogy kellene mert nem is emlékszem rá hogy egy év után kivezetné a csúcs készülékét az Apple. Már a megjelenés után nem sokkal jöttek a pletykák hogy a tervezett mennyiség felét gyártják csak le...
A droidos oldalon nem az iPhone X miatt irigykedett sok ember az almásokra hanem az SE miatt! Ha lenne a droid oldalon is egy olyasmi telefon mint a megboldogult iPhone SE akkor milliók rohannának megvenni.
-
Wesder
titán
válasz
kovbandi82 #196 üzenetére
Ez is tök nyilvánvaló. Senki sem mondta hogy a több feltétlenül jobb.
-
Stabi83
senior tag
válasz
kovbandi82 #152 üzenetére
Na ez aztán szakmailag megalapozott reakció volt.... De kezdjünk bele.....
Először is a Samsung és a többi gyártó nem egy liga! A Samu mint cég egy hatalmas több területen is jelenlévő cég aki gyakorlatilag szinte mindent házon belül fejleszt és gyárt ezzel az ipar döntő többségét kiszolgálva ( keress olyan készüléket a piacon amiben nincsen a Samsunghoz köthető ( gyártás, fejlesztés, szabadalom ) részegység.
Az Apple a marketing nagymestere ezt mindenki tudja és elismeri ( ez nem trollkodás ) és a régebbi időkben a bátorságáért elismerés is megilleti.
Ami a többi általad semmibe nézett gyártót illeti...
Szerinted csak klónozni tudnak és semmi mást nem tesznek....
Kamerákban szerintem pont az általad fikázott Huawei piszkálta fel a piacot a próbálkozásaival ( van ami jól sikerült és van ami nem ) de az a lényeg hogy felkavarta az állóvizet egy kicsit.
A többiek pedig megmutatták hogy lehet jó telefont olcsón is csinálni és ez el is hiszem hogy nem tetszik a nagyoknak hisz már nem kell 3-4-500ezreket fizetni egy nyamvadt telefonért hogy az használható legyen szinte mindenre, és ezzel csak mi felhasználók nyerhetünk.Azt mondod semmi innováció nincsen a kicsikben, Vivo Nex S, Xiaomi Mi Mix sorozat, Sharp Aquos S sorozat, és az Oppo baromi jó ár/érték arányú készülékei mind csak adtak az iparnak innovációt, lehetőségeket és alternatívákat. A sor nagyon hosszú lenne és ha kihagytam valamit akkor bocsi.
Az Apple is sokad ad az iparnak de nem minden körülötte forog.Jönnek azok a bizonyos emberek hogy a kamera elrendezése meg hogy hátul ugyan az az elrendezés...
Te hogyan helyeznél el egy vagy több kamerát praktikusan egy készüléken aminek a fotózás egy kiemelt képessége? A szenzorokat érdemes praktikus elhelyezését nem lehet túlvariálni.
A Notch ez megosztó dolog amit nem az Apple kezdett és nem is ők fogják befejezni, ( ezek tények ) mint ahogy az is hogy ők voltak az elsők akik nagyobb mennyiségben a piacra dobták ( ázsiai belpiacos modelleknél már jóval megelőzték őket ).Ennek a kis novellának csak az a lényege hogy mi felhasználók inkább örülhetnénk annak hogy a cégek egymás ötleteit ellesve és fejlesztve fejlődik a piac és mi egyre olcsóbban egyre jobbat kaphatunk.
A felhasználói felületre direkt nem tértem ki hisz ott a felhasználói szokások miatt természetes hogy egyre nagyobb lesz az átfedés a rendszerek között.
-
Wesder
titán
válasz
kovbandi82 #144 üzenetére
Nem tudom miért kell belémkötni, mikor nagyon jól tudom hogy màs is ugyan úgy csúsztat. Még oda is írtam.
.Szaki.
Sokáig elleneztem a Notch-ot, de miutàn jobban megtudtam nyomkodni egy X-et, màr nem zavar, mert észre se vettem hogy ott van. -
spawn21
veterán
válasz
Hol írtam én hogy szaralma. Olvass már tényleg fórumot és ne csak azt ami azzal kezdődik hogy Apple.
Tényleg hagyd már abba ezt a sírást. -
zeg
őstag
válasz
kovbandi82 #150 üzenetére
Itt az orrom előtt a legújabb pár hetes miui10, de nagyon nem akar reklámot tolni az arcomba.., ahogy a többi miui10 használónak sem..
-
spawn21
veterán
válasz
kovbandi82 #150 üzenetére
Az a szomorú , hogy ezek szerint csak az Apple fórumokat olvasod.
Hiszen ha mást is látogatnál, nem is írtál volna le semmit.
Minden más fórumban ugyan az a dolgok jönnek elő . Mindegy mit csinál egy gyártó , azt már a Apple korábban megalkotta/ teremtette.Nade ennyi, nem zaklató senkit
-
Stabi83
senior tag
válasz
kovbandi82 #146 üzenetére
A "kisebbségi komplexusos" mondatodra reagáltam.
Én is több platformot használok és ennek oka van.
Szerintem is a Huawei és a többi gyártó is megérdemli a kritikát.A bajom azzal van amikor egy ferdítésre az a védekezés hogy " a másik is ezt csinálja! ". Ez szerintem álszent és botrányos hozzá állás, attól függetlenül, hogy ki és ki ellen teszi!
Az aki így védekezik az a szememben nem áll meg sem itt sem pedig máshol!
Minden gyártó hibázik hisz emberek tervezik az eszközöket és hozzák a döntéseket, ezzel nincs is semmi baj.
A baj az amikor kiderül valami és ahelyett hogy elismernék a dolgot megmagyarázzák hogy az nem is úgy van.
Ebből a szempontból pl a Samu Note 7 esete egy olyan dolog volt amivel a szememben nem csökkent a cég megítélése. Elismerték hogy gáz van és vissza is hívták a teljes szériát a vevőket meg kártalanították.Pedig milyen jól meg lehetett volna magyarázni hogy ez egy új szolgáltatás is és elsők a piacon, nekik van az első olyan telefonjuk amivel akár tüzet is tudsz gyújtani ha eltévednél a vadonban....
-
Stabi83
senior tag
válasz
kovbandi82 #144 üzenetére
Eddig a Samsung volt a sátán a szemetekben most elő vettétek a Huaweit?!?!?!?!
A végén még azt is megmagyarázzátok hogy miért estetek le a 3. helyre a Huawei mögé....
Amúgy mielőtt nekem támadsz hogy én is Huawei hívő vagyok inkább olvasd vissza amiket írok. ( Van hoawei telefonom, almás telefonom és még itt a samsungom is ).
Nem veszed észre hogy ez ovis felfogás? "Meghúztam a haját de ő kezdte!"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Makulátlan állapotú fekete Xiaomi 15 12+12/256GB+16GB
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest