- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pantal
senior tag
én ezt nem is értem ettől miért fél az apple (ha fél) ki a fene akarna olyan gagyi szarokkal játszani, amikor storeban sokkal jobbak vannak. hiába van ingyen, ha gagyi.
Nyilván akkor sokan elkezdenének olyan flash játékokat írni amit iphonera optimizálnak. Abból meg már következik, hogy lenne egy ilyen iphone játékokat össze gyűjtő oldal tele ingyenes játékokkal... kicsit elvenné az app storetól a bevételt
-
Cathfaern
nagyúr
"egyébként valóban kellene flash, de ebben a mostani állapotában nem"
Szerintem egyáltalán nem kell flash. A flash egy csökevényes maradvány abból az időből, amikor a szabványalkotó szervezeteknek a jelszava a statikus web és a tökölés volt. Amire szükség van: multimédiás tartalom megjelenítés (video, zene, képgaléria), illetve ízlésesen megjeleníthető oldalak, amibe mindenféle animáció, áttűnés, stb beleértendő. Ezeket jelenleg igazán jól csak flashben lehet megoldani (javascript elvileg alkalmas, gyakorlatilag böngészők miatt nem).
És persze mindemellett az Apple-nek nagyon nem érdeke az, hogy flashes játékok legyenek a termékein. De megmondom őszintén, én jobban is örülök egy natív alkalmazásnak, mint egy böngészőben futattott flashes cuccnak. Főleg egy mobil készüléken, ahol az egyes alkalmazások gépigénye az üzemidő miatt is fontos, és az Adobe akárhogy megfeszül, akkor is erőforrás igényesebb lesz egy flashes alkamazás, mint egy natív.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fehér Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest