Hirdetés
- Yettel topik
- Kamerájánál 9,5 milliméter vastag lehet az iPhone 17 Air
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Egy óra, két rendszer
- Variálhat az apertúrával az S26 Ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyogo83
senior tag
válasz
Cathfaern #58 üzenetére
Szerintem az eros tulzas hogy Windowsra nincs normalis flash plugin. Az a baj hogy az esetek nagy reszeben nehezen dontheto el hogy valami a plugin miatt olyan amilyen, vagy pedig a fejleszto hibaja.
Persze, lehet mondani hogy ilyen meg olyan biztonsagi resek vanna, es bugok...de szerintem felesleges, mert nincs olyan amiben ne lenne es ez nem tulzas sztem.
A linuxal egyetertek, tenyleg problemas alatta a flash tartalom kezeles, csak azzal meg az a problema hogy annyi valtozat van belole hogy eleg nehez mindhez optimalizalni. Egyebkent gyanitom hogy itt az is nagy szerepet kap az OS hasznalat %os aranya, es az alapjan kapnak prioritast a pluginek fejlesztesei..
-
Depression
veterán
válasz
Cathfaern #43 üzenetére
Nem is olyan rég volt itt egy cikk, hogy az apple-nek mennyire kevés nyeresége volt maga a store-on. Viszont a store egyik fontos eleme a készülékeiknek, anélkül nem lenne ennyire vonzó az iKütyű. Pl. ha az egyik maglátja, hogy mivel játszik valaki az iphone-on, megtetszik neki, és nem megy venni ő is egy iphone-t, hanem csak szimplán bepötyögi pl. a samsungjába a webcímet.
Technikailag a többi mobilcég utolérte, sőt, már néhány dologban túl is szárnyalta az apple üdvöskéjét, így már azért sem kizárólagosan iphone-t vennének az emberek. Tehát az egyetlen dolog, ami maradt nekik, az a store.
Ha idén a 4.-dik generációs szifon nem hoz tényleges újítást, akkor lassan már csak középkategória lesz. Én pl. Nem jegyeztem meg, hogy miért jobb a 3GS a 3G-nél. -
majom2
senior tag
mégvalami.
"hiszen csak múlt decemberben 7 millió iPhone és iPod Touch tulajdonos próbálta meg letölteni az Adobe bővítményét sikertelenül készülékére."
erre nekem az a költői kérdésem, hogy vajon a jóégtudja hány 10milliónyi (asszem 80millió) iphone és ipod touch decemberben hány oldalletöltést produkált összesen?ismerve a tényt h internetezés szempontjából ez a legaktívabb platform
gondolom egy kicsit döbbenetes szám jönne ki. na mindegy, vicc az egész
-
joey04
titán
válasz
Cathfaern #17 üzenetére
jó, ezzel teljesen egyetértek.
de én arra gondoltam, hogy most, pillanatnyilag azért kellene, mert pár oldalt nem lehet megnézni. az lenne persze a legjobb, ha ez a szutyok kikopna mindenhonnan. és ehhez adott egy lökést az apple, ami globálisan és hosszútávon jó, de rövidtávon mi szívunk vele. Ennek ellenére támogatom.én jobban is örülök egy natív alkalmazásnak, mint egy böngészőben futattott flashes cuccnak.
én ezt nem is értem ettől miért fél az apple (ha fél) ki a fene akarna olyan gagyi szarokkal játszani, amikor storeban sokkal jobbak vannak. hiába van ingyen, ha gagyi. -
majom2
senior tag
szegény adobe, kicsit izzadtságszagú ez a hirtelen felismerés így 2.5év után. miközben talán a legfontosabb amerikai tartalomszolgáltató a Hulu állítólag már nagy gázzal dolgozik azon h "ipad kompatibilissé" tegye az oldalát (ami értelemszerűen html5-öt jelent). asszem közeledünk egyfajta vízválasztóhoz. a tét a flash megmaradása ill lassú de biztos hanyatlása.
a következő nagyhal a disney lehet, aki eddig teljes mellszélességgel kiállt az ipad mellett.#9: ebben még azért ne legyél annyira biztos
#4: sz@r lehet Valuev feleségének lenni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Decemberben több mint hétmillió alkalommal probáltak meg Flash bővítményt letölteni az iPhone és iPod Touch tulajdonsok.
- Független Xiaomi 14 512 GB fehér telefon még 25 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro - 128 GB, ezüst + bőrtok - kártyafüggetlen
- Samsung A53 5G 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest