- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackSoft
addikt
Én konkrétan a Far Cry V esetében vettem észre azt, hogy a még nem támogatott driverrel tekert mindkét GPU 90% felett SLI-vel és még High beállítások mellett is FHD-ban elég volt a 2GB vram, mert 1900mb körül megállt a használat. Feltettem az FCV-höz készült meghajtót erre már csak 70-80%-os volt a kihasználtság és még medium mellett is belaggolt és 2020-2040mb körül ette a vramot.
Meg úgy általánosságban nekem az is érdekes, hogy azt szajkózzák, hogy a mai játékoknak 7-8GB vram is kell és valóban, ha berakom a gépbe a GTX 2080 Ti-t, akkor ugyan azon beállítások mellett 4-5 GB vramot is megeszik egy játék, ha meg visszateszem a 690-et, akkor 2GB alatt fogyaszt és ugyan annyi FPS-el megy. (értsd: 690-el belőttem a legjobb beállításokat, ahol még 60+ fps van, pl BF V minden High és Very High. Átlag fps volt 70, vram használat 1850mb. Kártyacsere 2080 Ti-ra, átlag fps szintén 70 körül, vram használat 4500mb...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyaralás topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Interactive Brokers társalgó
- Spórolós topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Renault, Dacia topik
- Tőzsde és gazdaság
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest