- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackSoft
addikt
Én konkrétan a Far Cry V esetében vettem észre azt, hogy a még nem támogatott driverrel tekert mindkét GPU 90% felett SLI-vel és még High beállítások mellett is FHD-ban elég volt a 2GB vram, mert 1900mb körül megállt a használat. Feltettem az FCV-höz készült meghajtót erre már csak 70-80%-os volt a kihasználtság és még medium mellett is belaggolt és 2020-2040mb körül ette a vramot.
Meg úgy általánosságban nekem az is érdekes, hogy azt szajkózzák, hogy a mai játékoknak 7-8GB vram is kell és valóban, ha berakom a gépbe a GTX 2080 Ti-t, akkor ugyan azon beállítások mellett 4-5 GB vramot is megeszik egy játék, ha meg visszateszem a 690-et, akkor 2GB alatt fogyaszt és ugyan annyi FPS-el megy. (értsd: 690-el belőttem a legjobb beállításokat, ahol még 60+ fps van, pl BF V minden High és Very High. Átlag fps volt 70, vram használat 1850mb. Kártyacsere 2080 Ti-ra, átlag fps szintén 70 körül, vram használat 4500mb...)
-
BlackSoft
addikt
Vajon ezek a friss driverek, melyek általánosságban tartalmaznak stabilitási javítást és teljesítménynövést, a régebbi hardverekre is kihatással lehet? Ezt a kérdést én GTX 690 tulajként kérdezem. Mert Játékokban az a tapasztalatom, hogy egyes esetekben egy X játék megjelenése előtti driverrel még jobb is a teljesítmény, mint utána, ami kifejezetten arra készült... Mintha szándékosan tennének érte, hogy a korábbi, kifutott modellek teljesítménye sz*rabb legyen, hogy érezzem, hogy újat kell venni.
Új hozzászólás Aktív témák
- 90-es években voltam gyerek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Google Pixel topik
- Trollok komolyan
- DUNE médialejátszók topicja
- LEGO klub
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Nvidia RTX 4070 Gainward ghost Video Kártya
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest