- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Yettel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remus389
veterán
nekem se égett be a régi sgs-em másfél év alatt, pedig nem keveset használtam(le is teszteltem szervízmenüvel, nyomát nem láttam), sőt nagyon sokat használtam, napi átlagban 4-5 órát is(egyrészt sokat neteztem ágyból, néha filmet is megnéztem rajta ágyból(persze vígjátékot ahol a történet a lényeg nem a látvány), tablet híján)
az sgs topic alapján 5% körüli lehet a hibaarány, szerintem
szerintem mondjuk azzal lehet elkerülni(illetve meghosszabítani az élettartamát) hogy
1. ne rakjunk kék színű akksit, wifi jelet felülre, legyen minden zöld
2. dinamikusan használjuk(magyarul swipe-oljunk ide oda, nyissunk meg ezt azt, ne csak a főképernyőt bámuljuk folyton, amin ugyanaz van mindig), cseréljük le pl. a digitális órát, néha analógra, másra
3. mikor befejeztük a készülék használatát kapcsoljuk ki a kijelzőt, ne hagyjuk míg fél perc alatt magától kikapcsol
én mondjuk mindig így használtam(dinamikusan, persze nem pánikszerűen), ezért se volt gond vele, szokás kérdése
megkereshetném aki megvette(PH-s), szerintem azóta sincs gond vele
az említett képen hogy beégett az óra, szerintem a tulaj pont azt csinálta, megnézte az időt és zsebrevágta anélkül hogy lépkedett volna, és kikapcsolta volna a kijelzőt, így éghetett be lassan
Új hozzászólás Aktív témák
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged