- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
Plazmacucci #208 üzenetére
Van. Ami mindenkinek más.
-
válasz
Plazmacucci #202 üzenetére
Hááát, egy Apple hírben több létjogosultsága lenne, de azért a közelmúltat ismerve inkább írj egy logout bejegyzést, és élvezd a flamewart amíg nem kerül törlésre
-
válasz
Plazmacucci #199 üzenetére
Simán. Ebben a topikban minek? Arról nem is beszélve, hogy az alaptalan vélemények hangoztatásának máshol sincs értelme.
-
Misua
senior tag
válasz
Plazmacucci #77 üzenetére
2010-ben Nokia 5230 és társai 16 milla szinnel rendelkeztek, ez meg visszament a kőkorszakba...
-
Misua
senior tag
válasz
Plazmacucci #75 üzenetére
-
Misua
senior tag
válasz
Plazmacucci #70 üzenetére
Na jó annó azt olvastam hogy Androidhoz képest WP-n kalóznak lenni nehéz dolog...
-
Misua
senior tag
válasz
Plazmacucci #63 üzenetére
-
Misua
senior tag
válasz
Plazmacucci #34 üzenetére
Frázt, ha jó lenne a Nokia, akkor most Nokiás lennék - most 3 hete hogy kénytelen vóltam megválni a jó öreg symbianos Nokia 5228-tól...pedig 8 napig birta az aksi
, és gondolkoztam 70 ropiért Lumia 610 vagy szintén 70 ropiért jóval fejlettebb 710...érdekes konkurencia házon belül...végén lett egy SE LwW 40 eFt-t
-
vzsryl
nagyúr
válasz
Plazmacucci #20 üzenetére
"szerintem az emberek 80 százalékát kielégítené egy L610 is"
Így van. Emiatt vettem én is olyat.Rengeteget olvasgattam utána. Még kértem itt is tanácsot, de sajnos itt a mobilarena fórumán esélye sincs a WP7-es készülékeknek, mert mindenki az Androidot ismeri és preferálja, tehát szinte csak azt ajánlanak. És akkor az érvek, hogy a Lumia 610-nek van olyan ellenfele, ami 1Ghz-es procival és 512MB RAM-al rendelkezik. Aha, és én mit kezdek azzal? Nem akarok játszani naphosszat a telefonommal, mert szerintem abszolút komolytalan, és hosszútávon élvezhetetlen. Minden másra meg bőven elég a hardver, pl. böngészés, filmezés, zenehallgatás, msn stb... Én ezekre használom, meg egy nagyon picit játékra (pár perc erejéig), de abban is helytáll. Mindezt adja úgy, hogy viszonylag kompakt, tehát egy kézzel is el tudok rajta pötyögni (nem bírom a tepsiket), rendkívül fürgén teszi a dolgát, és még van rajta egy egész jó kis offline navi is. Továbbá jó az anyaghasználat, az illesztések és a Nokia support is kiváló.
-
Misua
senior tag
válasz
Plazmacucci #28 üzenetére
Mert a Management direkt oly politikát választott Nokiának: WP7 vagy halál...hát WP7 abszolut nem jöt be...most meg görcsölve próbálják kicsit tovább élni elkerülhetetlen haláluk elött - eladni ami eladható, kirúgni aki kirugható...
-
jacis
nagyúr
válasz
Plazmacucci #20 üzenetére
Ilyet sz'tem csak olyan ember ír le 2012-ben akinek nem volt még négymagos telefonja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest