- Magisk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
vanye
senior tag
Egyrészt: a helyesírásod botrányos. Az a sok piros vonal nem díszítőmotívum, ami véletlenül kerül oda a szavaid alá. Másrészt nem ártana ténylegesen is megnézni egy telefont, mielőtt ítéletet mondasz róla. 610-esem van, s egyáltalán nem látom, hogy a színek megjelenítése terén ezer sebből vérezne. Összehasonlítva egy kétszer-háromszor drágább modellel tény, hogy gyengébb a panelje, de önmagában simán megállja a helyét így 2012-ben is.
Láss - ne csak nézz. -
-
-
-
vzsryl
nagyúr
Zenét mindent engedett nálam eddig, bár mp3-on kívül mással nem próbálkoztam, nincs is rá semmi szükségem. Filmeket valóban konvertálni kell, de úgy már engedi, tehát megoldható, csak szükség van néhány plusz percre...
Szerk.: 2év gyári garival még mindig 70k a 610. Érthetetlen... Ilyen áron én sem vettem volna meg, de én telenornál vettem számlás csomagban. Gondolom a többi szolgáltatónál sem sokkal drágább.
Szerk2.: T-mobile-nál még olcsóbb.
-
vzsryl
nagyúr
Telenornál ~47k a Lumia 610.
Amúgy nem tudom miért ilyen az árazása a webshopokban. Egyáltalán megveszi így valaki tőlük?(#64) rainmen: 1,5-2nap. Függ a fényerőtől és a 3G használatától, bár azok sem szívják annyira az akksit, mint néhány másik készüléknél... Üzemidő szempontjából élmezőnyben van az okostelefonok között.
-
-
margithid
veterán
Halál semmiképpen nem lesz, max felvásárlás és akkor jöhet az android.
De ehhez szvsz meg kell buknia wp8nak.
A nehezén túlvan a nokia, részvényár is lassan-lassan 3$ lesz, a nyár eleji 1.6$-ról ez már nem rossz. Persze tudom ,akik 10ről vannak benne azok mit szólnak, de a sok költségcsökkentésnek meglesz a hatása, wp8 alá meg szerintem megint elég jó kis marketinget fognak tolni a finnek a microsofttal közössen.
A lényeg, hogy nekik le kell fedniük az egész piacot, 50e Fttól 200e Ft-ig wp8-cal.
Tudom ez az 50e Ft kissé viccesen hangzik, de elő kell állniuk ha nem is idén, de jővőre valami spéci olcsó wp8cal, hogy terjedjen rendesen, ha nem ők teszik meg, akkor megteszi majd zte vagy huawei.
Az alsó árszegmensben meg ott elsz az S40, van egy érzésem azt nem fogják kukázni, wp-nek se konkurencia. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Silver- Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 7 - Újszerű, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro - Natural Titanium - Használt, megkímélt
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AB350 R5 2400G 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 350W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest