- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
"Itt a fórumon természetesen Huawei G300-at javasoltak helyette, ami "egyértelműen jobb"..."
Na ez a nevetséges. Rokon ilyen G300-at vett, merazandroid, persze egy vcard importálást nem tudott megoldani egyedül vele, behozta hozzám. Beállítottam, majd letettem az asztalra, direkt az Omnia 7-em mellé. Akkor tudatosult benne, hogy azért a pénzért lehet mást kellett volna vennie (nem, nem feltétlenül Omnia 7-et).
-
nekem az androiddal pont az a bajom, hogy kijöhet egy 4 magos 2 giga mem-es telefonnal egy kínai gyártó is 70.000 ft-ért míg ugyanezt a samsung 150.000-ért adja ... ebből végül az fog következni, hogy komoly konkurenciát fog jelenteni az androidos gyártóknak a kínai telefongyártók ... akár azt is el tudom képzelni, hogy a kínai gyártók kiszorítják az alsó és közép kategóriás android szegmensből a komolyabb gyártókat ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest