Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei P8 Lite - nem visszafogott jellem
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
- MIUI / HyperOS topik
- Bemutatkozott az Oura okosgyűrűjének új generációja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Hirdetés
-
GPS és jobb üzemidő a Garmin Lily 2 Active-ban
ma Valamelyest a forma is változott, de a legnagyobb újdonság a műholdas vevő bekerülése.
-
Amit a Samsung okostelefonok, táblagépek, kütyük "régiózásáról" tudni kell!
lo Amit a Samsung okostelefonok, táblagépek, okosórák, fülhallgatók "régiózásáról" tudni kell!Avagy útmutató a...
-
Kétféle verzióban jön az Addlink PCI Express 5.0-s SSD-je
ph A belépőszintű megoldás 1-től 4 TB-ig fedi le az igényeket, és PS5-kompatibilis hűtőbordával vagy anélkül egyaránt listázzák.
-
Mobilarena
Időközben megjelent a telefon tesztje is Redmi Note 8T - T-modell címmel, ha kérdésed, problémád van, érdemes annak a topikjába is benézni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rdt89
addikt
Note 8 prot nagyon várom és most, hogy lesz teszt is mégjobban
-
miqlas
őstag
... én meg inkább a Note 8-at!
42
-
M@cika
őstag
Én meg azt várom, hogy felejtsék már el Sziamiauék a 6xx-es procikat egy ilyen szintű cuccnál, mint Note 8/Pro. Ha a Mi 9T-ben 730 van, akkor a később kiadott cuccosba mér kell gyengébb? (oké, nem sokkal gyengébb a 665 se, de mégis)
Nasit a kis fehér medvének!
-
Máté94
addikt
Az NFC kívül megnőtt a telefon is, így nagyobb lett a "chin" a telefon alján.
-
Máté94
addikt
Legalább utánanéznél...
Redmi Note 8T:
161.1 x 75.4 x 8.6 mm (6.34 x 2.97 x 0.34 in)
Redmi Note 8:
158.3 x 75.3 x 8.4 mm (6.23 x 2.96 x 0.33 in) -
törölt tag
-
colonell
senior tag
Ezt a szalagcímet valaki komolyan gondolta?
[ Szerkesztve ]
-
logitech1
tag
Akku végre elviselhető.
Posta nem érdekel Átvétel: személyesen helyszíni próba garanciával (3 nap) - utána egyéb garancia, visszavétel nincs! Alku nincs! Nem fér bele az időmbe
-
még ha komolyan is, akkor nagyon megkésett a gyártó ezzel a funkcióval anno még egy Galaxy S3-al is tudtam fizetni Telekom mobiltárcával,sőt,ha alapértelmezett volt a bankártya, akkor még Lumia 930-al is működött a mobil fizetés
nekem anno a Telekom Mobiltárcában az tetszett, hogy kikapcsolt készülékkel is működött... valahol még man itthon kikapcsolt Telekomos NFC-s sim kártyám
Megtaláltam:Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
Noukoum
veterán
válasz st3v3np3t3r #18 üzenetére
Eddig is volt Nfc-s Xiaomi telefon.
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
nem is írtam, hogy nem volt korábban NFC képes készüléke a gyártónak... de na... az írás címéből máshogy lehet ezt érteni , "A mobilfizetés a Redmi Note 8T ütőkártyája" . Az nem ütőkártya, ha egy készüléken működik a mobilfizetés... Ez ma már alap funkciónak kellene lennie, nem "ütőkártyának"
Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
Noukoum
veterán
válasz st3v3np3t3r #20 üzenetére
Elég sok mindennek alapnak kéne lennie. (Hiába raksz bele nfc-t ha cserébe szaggat a rendszer.)
Hanem mi az ütőkártya?
[ Szerkesztve ]
-
kérdezd meg a cikk íróját, hogy miért a mobilfizetés írta ütőkártyának a redmi note8t-hez... én sem értem,hogy miért pont a mobilfizetés hozta fel...
egy ütőkártya lehetne inkább egy hozzátartozó toll
Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
Noukoum
veterán
válasz st3v3np3t3r #22 üzenetére
Akkor nem a gyártó a "hibás" hanem a cikk / annak írója
-
-
Fall-N
veterán
válasz st3v3np3t3r #22 üzenetére
Ne legyetek már fogalmatlanok. Azért ütőkártya mert a kiváló ár/érték arányú Redmi Note 8 kapott NFC-t és így lett a 8T. Így lényegében már nem nagyon érdemes megvenni az eredeti Note 8-at, mert 5ezer Ft a különbség árban a kettő között.
Annyiban hülyeség csak a fizetést felhozni, hogy az NFC nemcsak arra alkalmas. Ott vannak az NFC matricák, beléptető kártyák kiváltása, egyszerűbb eszköz párosítás stb. Például van olyan Sony BT headset, ami NFC-s, így csak össze kell érinteni a telefonnal és már párosítva van. Biztos más is gyárt ilyet.
[ Szerkesztve ]
-
Noukoum
veterán
válasz st3v3np3t3r #24 üzenetére
Azért nem teljesen szerintem
"még ha komolyan is, akkor nagyon megkésett a gyártó ezzel a funkcióval "
-
jFox
őstag
A GeekBuyingon akciós. Én tegnap meg is rendeltem.
Ezzel a kuponnal még olcsóbb: 3YKOLP1D--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
vrsptr
aktív tag
Szerintetek érdemes lecserélni egy Mi 8 Lite-ot erre? A nagyobb akku és az NFC érdekelne. Másban se rosszabb ahogy nézem.
[ Szerkesztve ]
A kivétel léte bizonyítja a szabály létezését a nem kivételes esetekre.
-
Én kérek elnézést, hogy nem követem a Saomi gyártó termék palettáját... 1szer vettem Saomi telefont, azóta soha többet nem kéne, ha olcsó,ha drága akkor sem. De az is gáz, hogy még csak most tettek NFC-t egy olcsóára Saomi készülékbe... Ma már alapnak kéne számítania az NFC-nek,olcsó árkategóriában is! Csak sajnos a gyártók a gyártók próbálnak spórolni a magasabb profit rényében,mivel nem mindenki teheti meg,hogy drágább flagship telefonokat vegyen amiben szinte minden benne van.
-
Noukoum
veterán
válasz st3v3np3t3r #31 üzenetére
Csak nem tudom akkor miért kell követni a gyártót.
Igazából látszik hogy nem érted, olcsó kategóriában nem az nfc a fontos hanem hogy ne szaggason össze vissza.„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
Fall-N
veterán
válasz st3v3np3t3r #31 üzenetére
Miért kéne kötelezőnek lennie? Aki olcsó telefont vesz azt vagy nem érdekli az NFC vagy nincs pénze. Szerinted ők majd mobillal fognak fizetni? Meg van egyáltalán bankkártyájuk?
-
M@cika
őstag
-
Degeczi
nagyúr
Milyen gizdulásról beszélsz már?
Évek óta természetes a telefonnal fizetés, sehol senki nem lepődik meg rajta: rég nem lehet fölvágni vele.
És azért nem mindegy, h van-e NFC, mert akkor elég csak a jogsit becsúsztatni a telefon tokjába és már lehet is indulni, nem kell még tárcát sem vinni, max a piacra. -
petrol17
csendes tag
Halihó! Nem vagyok egy nagy telefonzseni, de bátorkodom kérdezni tőletek. Épp tegnap este rendeltem meg egy Redmi Note 7-et. Azért ezt, mert nem 6,5-ös tégla, van benne normális akksi, relatíve jó a kamerája. Ehhez képest érdemes lehet nem azt, hanem a Noote 8T-t rendelni? A különbség csak az NFC? Gyakorlatilag ugyanannyiba kerül a kettő. Mert ha ez még egy picit jobb kamerával is rendelkezik + van NFC (amit lehet hogy sose használok majd), akkor ez nyilván jobb vétel lenne.
u.i.: ehhez ráadásul van rendes töltő, a note 7-hez nincs...
u.i.2: ebben ráadásul ha jül látom 2 sim foglalat van + 1 az sd kártyának.[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
Engem nem izgat a mobil fizetés, amikor a mostani bankkártyák mind NFC-sek. Amikor pénztároztam, akkor 1000 emberből egy-kettő fizetett mobillal. Mindenki "érintős" bankkártyát használ. Ugyanúgy ahogy a telefont elő kell venni, akkor ugyanúgy elő lehet venni a bankkártyát is (jobban mondva a pénztárcát, mert ki sem kell venni és érzékeli a terminál).
Minek a macera, amikor nem mindegyik telefon és itthon a bankok sem mind támogatják. Bankkártyák meg alapból tudják.
A jogsi mellé befér bankkártya is, mivel az sem vastag.
[ Szerkesztve ]
-
vrsptr
aktív tag
Mondjuk én használnám telefonba NFC-t, mert a bankkártyámon elromlott az érintős fizetés (biztos megtört) és ezért nem rendelek másik kártyát 3-4ezer Ft-ért mikor a lejárata még 2 év. Mindenesetre megrendeltem Note 8T-t, ha nem jönne be valamiért akkor eladó lesz. :)
[ Szerkesztve ]
A kivétel léte bizonyítja a szabály létezését a nem kivételes esetekre.
-
jFox
őstag
Akkor te jobban jártál. Nekem 60-ra jött ki. Pedig most 300 fölött van a dollár...
Petrol: én Note7-ről váltok 8T-re pont az NFC miatt. (Lehet sorolni, hogy hülye vagyok...)
Igazából semmi bajom a Note 7-tel. A kamera szuper, az üzemidő remek, a teljesítmény megfelelő. Nekem az NFC hiányzott belőle csak.
Sima Note 8-ra ezért nem érte meg váltani.--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
petrol17
csendes tag
Köszönöm a válaszokat. Én is megrendeltem, igaz én itthonról. Viszont úgy látom az Ebay-en, hogy nem nagyon van hozzá még tok, csak alig-alig...
-
jFox
őstag
Igen, azt meg én is keresek hozzá. A 7-hez pont most vettem egy szép tokot, remélem lesz ilyen a 8T-hez is. A Xiaomi jó szokása, hogy ad hozzá egy szilikon tokot. Remélem ez most is így lesz.
Az a baj, hogy a sima 8 tokok nem jók rá. Más a méret, igaz csak kicsit, de más.--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
Degeczi
nagyúr
Egy bankkártya szűkösen beférne még a vékony tokba, de egyrészt nem akarom erőltetni, másrészt a telefonon 3 kártya használata közül is tudok választani.
Nagyon nem utolsósorban pedig így biztonságos, mert egy ellopott NFC-s kártyát annyiszor nyúlnak le 5e Ft alatti vásárlásokkal, amíg a napi keretet el nem érik, míg a lopott telefont csak akkor tudnák ugyanígy használni, ha föl tudják oldani! Szóval nem viszek még külön kártyát is.
-
notafa3
tag
Ez már szeptember óta nem így van....
PIN-kód 5.000 forint alatt is
Az új szabályozás értelmében előfordulhat, hogy 5.000 forint alatti vásárláskor is kéri a terminál a fizetés megerősítését szolgáló PIN-kódot. Ez pedig úgy fog történni, hogy a bank folyamatosan figyeli a tranzakcióinkat és öt tranzakció után, vagy a korábbi vásárlásaink összesített, legfeljebb 150 eurós (kb. 48.000 forintos) összeghatára felett mindenképpen meg kell adni a PIN-kódot a kasszánál. Ezeket a határértékeket a banki rendszerek folyamatosan nyomon követik majd. A számláló nullázódik, ha közben valahol mégis PIN-kód megadásával fizetünk.
A szabály lehet kicsit macerásnak tűnhet, de ezt annak érdekében vezetik be, hogy ha elveszítjük vagy ellopják a kártyánkat, akkor ne tudják korlátlanul használni azt az NFC-s funkcióján keresztül sem.https://fmc.hu/2019/09/16/igy-valtoznak-a-bankkartya-hasznalat-es-a-netes-bankolas-szabalyai/
[ Szerkesztve ]
-
notafa3
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Redmi Note 8T - T-modell
- Óra topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Mobilinternet
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- Megkerülhetik környezetvédelmi törvényeket a chipgyártók az USA-ban
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fujifilm X
- iPad topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen