- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Magisk
- Mit tudunk a Pitaka márkáról, és milyenek a kiegészítőik?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Időközben megjelent a telefon tesztje is Redmi Note 8T - T-modell címmel, ha kérdésed, problémád van, érdemes annak a topikjába is benézni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én kérek elnézést, hogy nem követem a Saomi gyártó termék palettáját... 1szer vettem Saomi telefont, azóta soha többet nem kéne, ha olcsó,ha drága akkor sem. De az is gáz, hogy még csak most tettek NFC-t egy olcsóára Saomi készülékbe... Ma már alapnak kéne számítania az NFC-nek,olcsó árkategóriában is! Csak sajnos a gyártók a gyártók próbálnak spórolni a magasabb profit rényében,mivel nem mindenki teheti meg,hogy drágább flagship telefonokat vegyen amiben szinte minden benne van.
Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
-
kérdezd meg a cikk íróját, hogy miért a mobilfizetés írta ütőkártyának a redmi note8t-hez... én sem értem,hogy miért pont a mobilfizetés hozta fel...
egy ütőkártya lehetne inkább egy hozzátartozó toll
Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
nem is írtam, hogy nem volt korábban NFC képes készüléke a gyártónak... de na... az írás címéből máshogy lehet ezt érteni , "A mobilfizetés a Redmi Note 8T ütőkártyája" . Az nem ütőkártya, ha egy készüléken működik a mobilfizetés... Ez ma már alap funkciónak kellene lennie, nem "ütőkártyának"
-
még ha komolyan is, akkor nagyon megkésett a gyártó ezzel a funkcióval anno még egy Galaxy S3-al is tudtam fizetni Telekom mobiltárcával,sőt,ha alapértelmezett volt a bankártya, akkor még Lumia 930-al is működött a mobil fizetés
nekem anno a Telekom Mobiltárcában az tetszett, hogy kikapcsolt készülékkel is működött... valahol még man itthon kikapcsolt Telekomos NFC-s sim kártyám
Megtaláltam:Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Redmi Note 8T - T-modell
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- Autós topik
- Kuponkunyeráló
- Apple notebookok
- Interactive Brokers társalgó
- AliExpress tapasztalatok
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 7 45mm Midnight Aluminium Case, GPS
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple.
- Apple Watch SE 2 44mm - 2024 gyártás, 100%, Apple garancia, ezüst, doboz
- Mi Watch - 3 ajándék szíjjal
- Apple Watch Ultra Titán, 49mm, makulátlan, új állapotú, 99% akku, Cellular ( esim )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest