- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
-
Mobilarena
Időközben megjelent a telefon tesztje is Redmi Note 8T - T-modell címmel, ha kérdésed, problémád van, érdemes annak a topikjába is benézni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
st3v3np3t3r
nagyúr
Én kérek elnézést, hogy nem követem a Saomi gyártó termék palettáját... 1szer vettem Saomi telefont, azóta soha többet nem kéne, ha olcsó,ha drága akkor sem. De az is gáz, hogy még csak most tettek NFC-t egy olcsóára Saomi készülékbe... Ma már alapnak kéne számítania az NFC-nek,olcsó árkategóriában is! Csak sajnos a gyártók a gyártók próbálnak spórolni a magasabb profit rényében,mivel nem mindenki teheti meg,hogy drágább flagship telefonokat vegyen amiben szinte minden benne van.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
nem is írtam, hogy nem volt korábban NFC képes készüléke a gyártónak... de na... az írás címéből máshogy lehet ezt érteni , "A mobilfizetés a Redmi Note 8T ütőkártyája" . Az nem ütőkártya, ha egy készüléken működik a mobilfizetés... Ez ma már alap funkciónak kellene lennie, nem "ütőkártyának"
-
st3v3np3t3r
nagyúr
még ha komolyan is, akkor nagyon megkésett a gyártó ezzel a funkcióval
anno még egy Galaxy S3-al is tudtam fizetni Telekom mobiltárcával,sőt,ha alapértelmezett volt a bankártya, akkor még Lumia 930-al is működött a mobil fizetés
nekem anno a Telekom Mobiltárcában az tetszett, hogy kikapcsolt készülékkel is működött... valahol még man itthon kikapcsolt Telekomos NFC-s sim kártyám
Megtaláltam:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Redmi Note 8T - T-modell
- Bestbuy játékok
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gyúrósok ide!
- Könyvajánló
- Napelem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- HTPC (házimozi PC) topik
- További aktív témák...
- Apple Watch 8 Cellular (Esim) 41 mm, 12 hónap garanciával, 100%-os akkumulátorral + ajándékkal
- Apple Watch SE2 44mm, 100%, 12 hónap garanciával
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Szép Apple Watch Ultra 2 49mm TiTanium 97% !! még 3 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- Apple Watch ULTRA 2 49mm fekete titán, 2 hónapos, makulátlan! 2026 március 12-ig Apple garancia!
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged