- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
attila9988 #133 üzenetére
Egy extrém példa, de még csak Android fut rajta, az irány viszont elég sokat mondó:
Sony SmartWatch review okos karóra.
-
törölt tag
Utolsó utáni frissítést kapott a Windows 8
"Ezzel a lépéssel a szoftvercég azt jelzi, hogy a Windows 8 nem egy statikus rendszer lesz, amit egyszer elkészítenek, aztán pedig nagyjából úgy is hagynak, hanem rendszeresen frissülni fog. "
-
törölt tag
A gyári Vistára gondolom RTM-re gondolsz, és nem mókolt OEM beszállítók féle verzióra.
NOS RTM-nél is kilehetett : Az UAC kikapcsolása dátum: 2007-03-29 Volt rá három verzió is, de a második HB és HP esetében nem volt járható.
-
törölt tag
válasz
fordfairlane #91 üzenetére
Inkább azt kellene aki kitalálta,hogy a Metro az egy védett márkanév, és aki miatt ebből kifolyólag megkellet változtatni .
-
törölt tag
Hát nekem annak ellenére sohasem jutott eszembe, hogy kikapcsoljam - egyébként kilehet benne kapcsolni de nagyon nem ajánlott -, hogy én ugye nem rendszergazdai fiók alól használom a gépeket, és bizony sokszor kell UAC ablakot néznem, illetve az ahhoz tartozó hosszú és bonyolult jelszavamat megadni.
Biztonsági szolgáltatást kikapcsolni? Nem, az nem én vagyok akkor sem ha állati kényelmetlen
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Epson nyomtatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fotók, videók mobillal
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Óvodások homokozója
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest