- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
FTeR
addikt
válasz
#06658560 #201 üzenetére
Nem tudom milyen gépeken nyomulsz, de nem kell egyszerre nyomni, alt-ot folyamatosan nyomva tartod és egymás után lenyomogatod a betűket. Ha altot közben nyomva tartod, akkor akár éveket is várhatsz két betű között.
btw, idegen gépen win8-ba belépsz saját (ms id-s) fiókodba és a rendszer beáll a te beállításaidra.
btw2, az hogy neked van ez a nyomorod még nem cáfolja amit írtam, miszerint a többségnek pont az ellenkezőjével van baja...
-
FTeR
addikt
válasz
#06658560 #197 üzenetére
viszonlag kevesen használnak egyszerre több nyleven gépet, az sokkal jellemzőbb hogy az angol gyorsbillentyűk teljesen értelmetlennek tűnnek más nyelven.
nekem a nagyar hibeüzenetek a halálom. viszont w8 tők jó, hogy nyelvi csomagok telepítésével a felület nyelvét is lehet gyors billentyűvel váltani (mint bill kiosztás), a másik hasznon hogy pl kereső angol nevekre is megtalálja a magyar találotak.
ofiszt többnyire egérrel nyomogatom, intenzív hotkey-esdit VS-ben tolom és semmi problémám a több betűs kombókkal, sokkal kényelmesebb, mint egyszerre 3-4 billt nyomni...
-
FTeR
addikt
válasz
attila9988 #195 üzenetére
Nagyon kevés programozónak van design vénája és főleg ilyen mini alkalmazásoknál nem nagyon van költségvetés még designerre is.
Egyébként eddig is voltak design guide-ok és desktoppon is bénán tud kinézni egy app aminél úgy tértek el, hogy nem volt erős koncepció az alternatívára.
Metro Design Language egy olyan utmutató, amit egy programozó is könnyen tud követni, nem véletlenül hívják design language-nek.Az egységes kinézet (arculat), meg vitán felül jól áll mindennek.
Az hogy a metrós appok a telefonos gyökerek miatt alapvetűen buták teljesen más tészta.
Várhatóan ez is fel fog fejlődni. Anno w95-re is borzasztó GUI-kkal jelentek meg appok. -
FTeR
addikt
válasz
#06658560 #189 üzenetére
egy szint felett már kevés az angol abc gyorsbillentyűknek, nekem nincs bajom a dubla betűkkel.
inkább ez, mint photoshop féle a ctrl+alt+shift+s a save for web-nek... (habár tagadhatatlan, hogy nagyon vagány FPShooter fílinget ad, amikor kisujjal egyszere nyomom ctrl+shift-et, hüvelyk meg alt-on)
nekem a jumplist hiányzik startmenüből...
-
FTeR
addikt
válasz
attila9988 #157 üzenetére
érdekes, szerintem az egér huzogátással képernyőn keresztül egyszerűbb eltalálni egy csempét, mint a precíz navigálás startmenüben.
a keresés annyiban zavar, hogy a kategóriák közötti váltásra nincs hotkey (csak tabosdi), viszont ez még mindig kevésbé zavar, mint startmenüben a találati lista folyamatos frissüléséből fakadó ugrálás.
desktoppon a metró alternatívák használátanák értelmét nem nagyon látom, de eltom képzelni, hogy egy hibrid gépen jól tud jönni.
a legnagyobb hibának azt találom, hogy nincs alt-key funkcionalitás, ofisz-ban remekül meogldották metro-n is tudna működni.remérhetőleg érdemi következménye lesz az állítolagos gyakoribb frissítéseknek és felturbózzák a metrós rész billel való irányíthatóságát.
-
FTeR
addikt
válasz
fordfairlane #96 üzenetére
az api neve WinRT, habár úgytűnik a arm-es verzió is ezt fogja kapni.
az NT meg "new technology" keresztséget kapta anno a marketing osztálytól...egyébként úgytűnik, hogy a Modern UI csak dev fronton lesz emlegetve, a pórnép a windows8 ui-val fog találkozni.
-
FTeR
addikt
szerintem alapvetően téves hozzáállás két külön részként gondolni a desktopra és a metrós részre.
ahogy én látom a metrós rész kiegészíti a desktop-ot, ami ott van ha kell, de sok vizet nem zavar.
produktív munkára vagy csak szimplán böngészésre teljesen alkalmatlan desktoppon (tablet meg nekifutásból az), viszont szórakozásra, célszoftverek használatához (pl újság) remek. A sok mini app a desktoppot is ugyanúgy színesebbé tud tenni, mint mobilt.#72
lol, régen láttam már itt ennyire elvakult fanboy-t.
szörnyű lehet egy ilyen értetlen világban élni, ahol a többség nem látja a csodát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xbox Series X|S
- Fujifilm X
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Autós topik
- PlayStation 4
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone 7 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest