- Mindenki Z Fold7-et akar
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
margithid
veterán
válasz
Set-Comment™ #942 üzenetére
Hát nem tudom, szerintem vállalati szegmensben erős ugyan bb, de iphone is ott van és szeritnem wp is ott lesz.
Sajnálom bb-t ha felvásárolják és eltünik még egy cég, de ez a jelenlegi árfolyamon teljesen elképzelhető.
De szeritnem ez még nem msot lesz, a bb-nek lesz egy haláltánca, több befektetői csoport is rájuk fog cuppani.
Én arra leszek kiváncsi, hogy facebook mikor lép vajon...? -
Assdak
őstag
válasz
Set-Comment™ #923 üzenetére
A 1520 még 100% nokia néven fog kijönni, és ott már a specbuzik is nyugodtan hümmöghetnek, mert abba meg aztán végképp minden benne lesz.
-
=Mentor=
őstag
válasz
Set-Comment™ #413 üzenetére
Teljesen mindegy, hogy kik a mérnökök a tulajdonos a MS csak ez számít... Egyébként a cím egyébként nem kicsit sántít, a MS a Nokia mobil üzletágát vette meg azért, hogy saját telefongyártó cége legyen. Ez merőben más felvásárlás mint a Motorola és Alcatel esetében, mondhatni inkább kivásárolták a Nokiát a mobiltelefon bizniszből, hogy ezután nekik hajtson hasznot ha fellendül a cég. Őszintén nem értem, hogy miért ment bele a Nokia ebbe az üzletbe, hiszen a mélyponton már túl voltak, elindultak felfelé az okostelefon eladások, ergo a cég értéke szerintem egyértelműen nőtt volna hosszabb távon...
-
Ryoo
senior tag
válasz
Set-Comment™ #407 üzenetére
A Motorola és a Nokia sosem csak telefongyártó volt, de még ide sorolhatnám az Ericsson-t is, telekommunikációs vállalatok és a kettő nem ugyanaz, gyártott mindhárom átjátszókat, adótornyokat és egyéb telekommunikációs termékeket, nem csak kizárólag telefont.
-
azopi74
addikt
válasz
Legalábbis igen rizikós. A HTC és a BlackBerry még talpon van (de nem hiszem, hogy túl sokáig)
-
Kasya
nagyúr
válasz
Set-Comment™ #413 üzenetére
Remelhetoleg vesznek is fel hamarosan uj embereket es ujult erovel kezdenek bele a munkaba.
-
Def26
félisten
válasz
ok lesz már. értjük.
-
jacis
nagyúr
válasz
Set-Comment™ #322 üzenetére
Ez hogy jön most ide? Minek ezt erőltetni? Hagyd már a francba az ilyen hsz-aid.
-
Lirion
addikt
válasz
Set-Comment™ #258 üzenetére
Ott volt helyette a meego/maemo utódnak. Amúgy meg felhasználói szemmel teljesen lényegtelen, hogy milyen elavult a kernele, a piac úgy határozott, hogy a s^3-nak van létjogosultsága, aminek a növekvő eladási mutatók a bizonyítéka, Elop korai bejelentésének viszont nincs racionális indoka, egyszerűen nem lehet felhozni semmilyen értékelhető érvet amellett, hogy miért jelentette be akkor a symbian (és meego/maemo) kukázását, amikor még semmilyen alternatív rendszerrel készült telefont nem tudtak felmutatni. Az egyetlen magyarázat az lehet, hogy ezzel tudta a nokia értékét megvágni, az eladásokat visszavetni, hogy csekély összegért megvehesse az ms a telefonos részleget.
-
válasz
troll
-
válasz
Mutatnék neked ilyet, de a WP hamarabb lefagy teljesen (úgy, hogy az akksit kell kivenni), minthogy screenshot-ot tudnék csinálni.
(HTC)
-
Kari1
aktív tag
válasz
Sajnos ilyen esetben nem tudhatod hogy pontosan mi okozta a bajt. Mivel Androidon elég rendesen bele lehet nyúlni a dolgokba az is lehet hogy valami gyártóspecifikus cucc miatt történt. Például pont havernál csinál olyat az alcatel hogy ha hívni akar valakit akkor lenyomja a hívást majd nem történt semmi kilépett a menübe mászkált ide-oda a launcherben majd 1-2 perc múlva elindult a hívás magától...
(plusz lehet hogy vmi szoftver a ludas anno nála még a firefox beta fagyasztotta meg a telót)
Persze nem azt mondom hogy nincsenek hibák androidon de már közel sem olyan a rendszer mint 2.1 2.2-es időkben (csak sokan szeretnek még mindig ezen lovagolni) egy normális középkategóriás hardverrel már működni kell a cuccnak, csak néha a gyártó vmit elbaszarint.
(Illetve ahogy más is írta mindegyik rendszernek iOS, Android, WP8 megvannak a maga hibái csak kérdés hogy ki melyiket hogyan tűri) -
FragMaster
addikt
válasz
Linket a háttérhez, pont a poén maradt le
-
legiaap
félisten
válasz
Nálam már volt olyan app, ami csak fogta magát és kevés memória és kilépett és ezt 920-on játszotta el.
Amúgy meg a WP-nek vannak másik bajai. -
Tomcat
őstag
válasz
Set-Comment™ #186 üzenetére
Mert N8-at és 808-at használok kizárólagosan, napi szinten. Kézbevéve korábban egy 800-ast, majd egy 900-ast, legutóbb pedig egy 920-ast ismertem meg közelebbről, azt a személyes konklúziót vontam le hogy Symbian után ez nekem még hosszútávon sem szokható meg.
Az "almás" termékek eleve kizárva, a Blackberry haldoklik, az Androidon kívül nem nagyon maradt más alternatíva. Van andriodos tabletem amit napi szinten használok, majdcsak megszokom valahogy... -
Воланд
titán
válasz
lehallgatja az nsa.
-
AMD Power
titán
válasz
Én szeretem a csempéket.
-
dreamdancer
őstag
válasz
Set-Comment™ #159 üzenetére
Nem hinném, hogy pár Nokia-fantól eltekintve bárki is azt hinné, hogy a MS merő gonoszságból (vagy bármi másért) ki akarná nyírni a Nokiát.
Az viszont igaz, hogy a MS is súlyos gondokkal küzd, a WP még mindig tele van alapvető hiányosságokkal és nagyon lassú a fejlesztés, nem véletlenül szált ki belőle minden gyártó. És attól, hogy most vettek maguknak hardvergyártót, pont nem oldódik meg semmi önmagától. Nagy kérdés, hogy sikerül-e kihasználniuk az egy kézben lévő hw-sw nyújtotta lehetőséget és előnyt, ahogy az Apple is teszi. De nem vennék rá mérget.
-
szilagyiv
senior tag
válasz
Set-Comment™ #149 üzenetére
Erről van szó. Mert amúgy a MS gonosz őrültek gyülekezete és szánt szándékkal tönkre akarnak tenni jó dolgokat! És már tudom, hogy ezentúl a telefonok MUMIA néven jönnek (meg ne vegye senki)
-
gerilee
aktív tag
válasz
Set-Comment™ #125 üzenetére
"A fanyalgokat meg nem ertem, mar 2 eve MS telefonokat gyart, MS szolgaltatasokkal. Mi valtozik?"
Ugyanezt a kérdést tették fel többen, amikor néhány éve Elop-ot kinevezték a Nokia élére. Ugyan mi fog változni azért mert más vezeti a céget?
1-2 éven belül minden el fog tűnni ami a Nokiát azzá tette ami volt. Most megy a nagy duma, hogy mindenkit átveszünk, ugyanazok fogják ugyanazt csinálni, aztán majd költséghatékonyság címén a fejlesztés átkerül Redmondba, a gyártás minden fázisa meg Kínába.
Egyvalami biztos meg fog változni, senki sem fogja őket *aszogatni, hogy túl lassan halad a fejlesztés. -
vicze
félisten
válasz
Set-Comment™ #125 üzenetére
Azért mert US-ben nem brand a Nokia. Az MS viszont igen, és mint feljebb írták is a MS kijelentette hogy eltűnik.
Változás, hogy további leépítések lesznek, leépítik a maradék EU-s részlegeket a gyártást is valószínűleg.
Arról esetleg volt valami, hogy az Asha-val mi lesz? Mármint megy a levesbe az egész 2-3év múlva?
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 3 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- HP EliteBook 820 G2 i5-8300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro Max /128GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 83% aku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest