- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SX Wave
aktív tag
válasz
dreamdancer #412 üzenetére
Nem mondtam, hogy szándékosan, de nagyon sok érdekes döntést hozott. És utólag látszik is, hogy nem a jelenlegi cég érdekeit tartotta szem előtt, hanem azét ahonnan jött.
Abban egyet értünk, hogy szép műfaj a fantasyde majd az idő mindent helyére tesz és előbb utóbb tisztábban fogunk látni, úgyhogy ezt nem érdemes tovább ragozni.
-
törölt tag
válasz
dreamdancer #398 üzenetére
"de a "folyton lefagy a telóm" típusú panaszból tényleg egy sem rémlik."
Valószínűleg azért nem mert:
- kevesebb WP felhasználó van, a legtöbb android felhasználó pedig az olcsóbb(=elavult hardver túlárazva) készülékekre panaszkodik
- azért -szerencsére- WP esetén van pár megkötés a minimális hw-t illetően, nem úgy mint androidon... (QVGA kijelző, meg olyan szintű ram spórolás, hogy még az "alap" alkalmazások is döcögősen működnek)Őszintén szólva a Google-nek is ideje lenne már valamilyen szinten szabályozni ezt (is), mert a Samsung és társai lassan már a porszívóit meg a kenyérpirítót is Androiddal fogják árulni.
-
Assdak
őstag
válasz
dreamdancer #380 üzenetére
A drog ROSSZ%!"+4444
-
válasz
dreamdancer #356 üzenetére
"Egy éve használok WP-t, még csak lassulást vagy lagot se láttam, nem hogy fagyást."
Értem. Tehát ha TE nem tapasztaltál WP-al fagyást, akkor MÁS SE tapasztalhat. Teljesen logikus!
A többi mondandódra meg csak annyit tudok reagálni: Én semmi olyat nem bizonygattam. De ha valaki egy Microsoft & Nokia & Windows Phone témájú hírnél elkezdi fikázni az androidot, akkor bizony én is le fogom írni a WP-os negatív tapasztalatom. És így is tettem.
-
Béééla
őstag
válasz
dreamdancer #380 üzenetére
Ha nincs egy app, keresni kell egy egyént, aki csinál
A gombászás például olyan, hogy soha a büdös életbe nem jutott volna eszembe, mint igény. Te meg gondolom nem szoktál GHz-es multipont hálókat telepíteniKb csak a Nexus esetén lehet 100%-ig az Androidot szidni mivel ott biztos lehetsz hogy minden stock
Volt egy ideig nexus s-em, hát nem épp barátságosan bánik az erőforrásokkal, és akkor még szépen fogalmaztam... Viszont legalább nem emlékszem gyilkos hibákra.
-
legiaap
félisten
válasz
dreamdancer #193 üzenetére
Csak látnám már
-
legiaap
félisten
válasz
dreamdancer #175 üzenetére
Nem hinném, hogy pár Nokia-fantól eltekintve bárki is azt hinné, hogy a MS merő gonoszságból (vagy bármi másért) ki akarná nyírni a Nokiát.
Hogyha abból indulok ki, amit a Skype-al művelt, akkor nem sok jó fog ebből kisülni.
Amúgy meg ez is csak egy biznisz. Microsoft ebből jól fog kijönni és Steve bácsinak meglesz a fasza kis nyugdíja, sőt még a kis családjának is majd.
Set-Comment™: Gyakorlatilag semmi. Másik platformokkal jobban törődik mint a sajátjával.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házasság, esküvő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Milyen autót vegyek?
- Bittorrent topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest