- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MR007RM
addikt
"és az ember pedig nem azzal akar foglalkozni, hogy már megint mi fut amit nem zártam be, nyomassunk egy restartot, hogy megint ne laggoljon a telefon"
Mivel a symbian ezalól kilőve így valszeg wp-ra vagy androidra gondolhattál. Nem is volt neked igazi symbianos telód, vagy nem tudtad használni. Valótlan sületlenségeket hordasz itt össze-vissza.
-
virkir
veterán
meg téged sem igazán
Bár az elismerésre méltó, hogy majdnem duplázta egy év alatt a részesedését, szép az a 3,26%. -
Assdak
őstag
-
Quasi_modo
nagyúr
Sosem mondtam, hogy a 808 olyan gyors volna mint bármelyik WP-s mobil. Viszont engem nem kárpótol a gyorsaság az igényteklen felületért és a hiányosságokért. Van időm, belefér hogy valami egy másodperccel később történjen. Mint emlegettem már, a 16 színű windows is száguld bármilyen vason.
Hazudni meg nem szoktam. -
MR007RM
addikt
Mégis lehet valami igazam, mert a dolgok rosszul alakultak. Cáfolni pedig nem tudsz.
Tényleg nem vagyok annyira jártas a témában mint te, de 2010 óta a Nokia N8-as telóm megvétele óta folyamatosan figyeltem minden hírt ami a Nokiával kapcsolatos volt, és úgy alakult ki a véleményem. És volt előtte N97-em is(ami nem volt egy nagy eresztés) meg sok más nokiám, így tudom milyen folyamatok zajlottak a finneknél. A Nokia csődjét a híres nem mondom ki(és kik) okozták, nem pedig azok akikre divat manapság hivatkozni a bizonyos elaludtak gyülekezete, hát nem. Nagyon is tudatos volt minden ami történt, mondhatni mesteri. De hiszem majd késöbb mindenre fény fog derülni. Persze mindig csak utólag, de lesznek akik majd mondanak olyat, ami egészen más megvilágításba helyezi az események menetét.
HWSW
"A felvásárlás keretében Stephen Elop, a Nokia elnök-vezérigazgatója azonnali hatállyal lemond pozíciójáról és a Nokia Devices and Services divízió vezetőjeként folytatja, a vásárlás lezárása után pedig csatlakozik a Microsoft felsővezetői csapatához - vagyis visszatér korábbi cégének kötelékébe." És ennyi.Mint aki ezt csinálta eddig egész életében!
"Szomorú részlet, hogy Marko Ahtisaari, a Nokia formatervező részlegének vezetője november egytől elhagyja a vállalatot, nem csatlakozik a Microsofthoz sem" Na érte aztán igazán nem kár, de talán sokmindent elmond. Ő legalább lemondott és nem húzott hasznot cége vesztéből. Levonta a konzekvenciákat. Szar voltam és távozom.
-
Quasi_modo
nagyúr
Ne mond, hogy neked a 808 be tudott lassulni. Egyedül az alkalmazáskezelője kriminélis ha onnan akarsz törölni valamit és van vagy 200 program telepítve. Ott tudd 2-3 másodperc szünetet produkálni. Szerencsére csak a témák törléséhez kell elővenni.
Volt a kezembem WP-s telefon nem keveset. Nem fél órát, napokat.
Mit kérdeztél ?(#959) BobTail Nekem mindig furcsa, ha valakinek egy mobilban a közösségi rész számít. Én valahogy már kinőttem ebből. Van FB accom, de csak azért, hogy legyen .
(#973) Kasya A kamerat emelem az MS alatt is fejlesuteni fogjak Szép mondat
-
MR007RM
addikt
Szerintem egy kicsit rosszul nézed a dolgot. Isteníted a WP-t pedig a Nokia abba bukott bele. A Nokiának egyszerűen mást kellett volna választania. Nem egy, hanem tobb oprendszert egyszerre mint a többi gyártó, főleg az adott helyzetben. Meg volt hozzá mindene, de Elop és a hozzá tartozó érdekszféra tett érte hogy az meg ne valósuljon, mert.....és ezt már tudjuk miért volt, hisz kederült. És így a valaha volt legnagyobb és utolsó európai mobilgyártó részben a Microsoft kezébe került. A vezír jól végezte a dolgát és jól meg is jutalmazták. De csak véletlenek vannak szerinted.
Szerintem a symbi komolyabb fejlesztésével már a kiszervezés óta leálltak, hisz azért szervezték ki. A MeeGo meg ment a levesbe gyorsan, nehogy siker legyen. A fél világ felfigyelt rá, de azt is kukázni kellett, mert jött az imádott WP és a már megírt forgatóköny nem tartalmazta a MeeGo rendszerét sem. Microsoft bácsiknak valahogy nem kellett.
Az MS háza tájáról nem dolgoztak elég jól a házasság ideje alatt, így a Nokia eladósodott mihez anyagi segítséget kapott rendszeresen, de persze nem ingyen. Ez az utolsó is az volt!! Bizony ügyes volt az MS és piszkosul gazdag is.
-
dzsidzsas
tag
Az hogy te nem tudsz dolgokat, az hogy te nem férsz hozzá infókhoz, és hogy fanatikus vagy az látszik. Ezért nem haragszom rád. Olvass sokat, beszélgess megfelelő emberekkel és látni is megtanulsz nem csak nézni.
NGA nem hinném hogy Dianá-t James Bond tette volna el lábalól ;D, de majd mesélek
-
vicze
félisten
He?
Van 20oldal "magyarázat", a 23. oldal amit ajánlgattál, már teljes egészében csak az xls a maradék 24 oldalon keresztül. Még mindig nem értem, mit nézek rosszul szerinted.Az első 20 oldalban kivonatolt táblázatok vannak, amikben nem szerepel a profit, és próbálják kiemelgetni azt a pár pozitív dolgot, és a 20-ból kb. 16 legalább fogalom magyarázat és táblázatok, így marad 4 oldal amin szövegesen kifejtve van az adott táblázat (mi a fene érdekes van ebben?), szóval nem nem érdekel a rizsa, képes vagyok én is értelmezni az arab számokat.
Nem mondom, hogy profin olvasom ezeket a jelentéseket, de lassan azért megtanulom hogy mire kell figyelni... és hát nem a szöveg az...
-
DS39
nagyúr
elnézésedet kell kérjem, igen ebben a mondatban még arra utaltam
nem tudok felmérést, de ha csinálna egy látogatott oldal (pl index, origo) egy ilyet, hogy miért nem váltanak? a userek többsége sanszos, hogy elsőnek a felületbeli változásokba, a szokatlanságba kötnének bele, utána az árba (hogy a váltás X ktg-be kerülne, nem éri meg, jó a mostani is), stb. -
MR007RM
addikt
"Te ott ültél ezeken a tárgyalásokon, hogy ennyire képbevagy mi, miért volt, vagy csak sokat ittál?"
És te ott voltál a tárgyalásokon? Itt mindenki csak a teóriáit osztja meg azon infók után amit megosztottak velünk. Egyikünk sem látnok, te sem.
A WP-vel kapcsolatban meg annyit, ez lett belőle. És ott a mi lett volna ha......ez bukta lett, aki meg máshogy képzelte volna nyugodtan hőböröghet joggal. Voltak elegen a Nokiánál is és mentek máshová dolgozni. És nem olyanok mint én, hanem ottani szakemberek.
"Felteszek neked egy egyszerű kérdést. Ha a Symbian piaci részesedése folyamatosan csökkent, a WP-é pedig folyamatosan nő, akkor melyik a zsákutca?"
Leírta miért csökkent a részesedés olyan gyorsan. És ez a történet nem csak a symbian-ról szól.
-
sh4d0w
félisten
Te is álomvilágban élsz. A WP eladások túlnyomó részét a Lumiák adják, egyéb gyártótól vadászni kell a WP-s telefonokat, ami nem azt mutatja, hogy a Windows Phone sikersztori. A Symbiannel nem lett volna baj, ha a Nokia nem kezeli mostohaként, ugyanígy a Meego. Az meg egyenesen baklövés volt a cég szempontjából, hogy Elop egy évvel az első WP-s telefon kiadása előtt kijelentette, hogy megszűnik a Symbian támogatása.
-
DS39
nagyúr
és te tudod értelmezni amit akartam írni?
a downgradelésben már rég igazad adtam NGA-nak abban hogy az szóbeszéd és lehet nem releváns többség, viszont én már jó ideje a használati statisztikáról beszélek, ami viszont tényszerűen mérhető.
NGA: rövidre zárva a vitát, eladásokban nem bukás a 8-as, sőt, de a használatban sok minden arra mutat hogy még semmiképp sem nevezhető sikernek. (és bár lehet ez az én ideált világképem csupán, de egy fejlesztett szoftver készítője akkor érezhetné magát sikeresnek, ha azt használják is)
-
-
MR007RM
addikt
Szerinted belenyugszanak a teljes vereségbe? Szerintem nem. Én a helyükben már most elkezdeném építeni a kis birodalmamat az alapoktól újra, de más utakon. A WP csőd volt számukra, mert ez idő alatt meg volt kötve a kezük. Az MS - Nokia házasság nem működött, talán nem találták az összhangot az együttműködésben. A két vezetőség nem tudott együtt jól, hatékonyan dolgozni. Most ennek vége, megelégelték. Innentől minden a Nokia meglévő pénzén és remélhetőleg az új vezetők zsenialításán fog múlni.
-
DS39
nagyúr
maga a rendszer jó, stabil, a memóriakezelés is rendben van. de az már több mint szóbeszéd hogy napi használatban nyűg a Modern UI. emiatt nem terjed a használata olyan mértékben mint azt korábban várhatták.
(bár várhatták is volna, hiszen az átlag PC-s usernek nincs érintős monitorja, tehát az új felület előnyét pont elveszti)NGA: ha nem egyértelmű mit is kell nézni, kár vernem a bill-t.. szakadj le a downgrade számról, konkrét számot nem lehet megmondani, de nyilvánvalóan mutatja az grafikon hogy mennyire elterjedt (illetve nem) a rendszer a többihez képest.
és mielőtt jönnél hogy a többi rendszert régebben kiadták előnyük van, ez az elmúlt 3 hónap statja, nem 10 évé.
-
vicze
félisten
Igen, de az a rövidtávú lekötés is, és nyilván adózási dolgok miatt a többség lekötve van, és úgyis akarják tartani. Ezért én csak a tiszta cash tartalékot nézem, amit bármikor felhasználhatnak, és most fognak is.
Az a legnagyobb probléma, hogy US-ben a tiszta nyereségre sokkal nagyobb az adókulcs (valami 30%), mintha kölcsönt vennének fel, ezért eléggé "trükkösek" az ilyen jellegű finanszírozások, mert a végén ki tudják hozni így azt, hogy még adót igényeljenek vissza... -
margithid
veterán
Várd ki a végét, attól függeltenül, hogy nem használok facebookot szeritnem ők fognak a legnagyobbat fejlődni még.
Az instagram meg egy fonots alkalmazás, egyre többen ezt használják és nem a twittert.
De nem összehasonlítottam a kettőt hanem arra próbáltam utalni, hogy egy nagy mammut van épülőben facebooknál, különböző területeken vetik meg a lábukat.
A léyneg az lesz a jkővőre nézve, hogy a reklámbevételt kik teszik el. Tök midnegy hogy android iOS vagy wp, ha a júzer a facebook reklámokat nézegeti akkor bizony a facebookhoz fog dölni a pénz, amiből akár egy csak facebookra kihagyezett telefont/okat is kiadhatnak, alkalmazásbolttal.Ez oylan mint a windows asztalin, hiába a microsoft gyártja az operációs rendszert, az interneten a google az egyeduralkodó, a térképével az emailjével keresőjével és persze reklámjaival.
A chromebookot nem ismerem, de lehet olyasmi lesz mint iOS, egy szük körben el fog terjedni. Azért a legtöbb játék, munka még mindig win alatt muzsikál legjobban, iOS ára miatt csak egy szük közegnek alternatíva.
De meglátjuk persze még, midnenesetre googlenek ki kel ltalálnia valamit majd.
Egyébként mielőtt jönnének a microsoft utálók, hogy persze munka windowson, azoknak üzenném, hogy a win7 nálam 1 hónapja megy újraindítás nélkül, semmilyen lassulást nem tapasztaltam, igaz van is kraft a gépemben, 16 GB Ram, core i5, ssd. -
NGA
addikt
Ja, akkor én kérek elnézést :-)
Végre találtam fingóappot, valami macska fingik, ha nyomkodom :-)(#661) llaszlo:
Naptár: Chronos calendar. Hibátlanul szinkronizálja a google naptárat. De a gyári naptár is.
Ilyen feladatkezelő meg biztos van.
Az, hogy pár ember mit irogat az appnál az semmit nem jelent. Van pl. JDB facebook is, ami baromijó. -
margithid
veterán
Nem az a léyneg. Facebook jelentős bevétele már mobilról származik.
Nem feltétlenül kell arra gondolni ,hogy teljesen csak facebook mobilt fognak gyártani, de kel úgymond egy "társ" a szoftver mellé, méllyebben integrált facebookkal, facebook to facebook hívással stb.
Valamit év elején már csiripletek a madarak, hogy amerikai t-mobile-al facebook tárgyal, hogy engedélyezze majd a facbook hanghívásokat. (nem tudom pontosan a hírt...)
Itt brandépítés és mammutok gyártása folyik, amikro emgvette face az instagrammot, akkor is fel lehetett volna tenni a kérdést, hogy minek ez neki, nincs fotózás terén tapasztalata.
A facebook felzárkózott a 3 nagyhoz és lassan szeritnem számolni kell velük komolyabban is, saját alkalmazásbolt majd mobilon, és saját telefongyártó is lesz szvsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
- Apple iPhone 12 Pro Max /128GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 83% aku
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest