- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Telekom mobilszolgáltatások
- Egy óra, két rendszer
- iOS alkalmazások
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Воланд
titán
hat erre ismet csak belinkelnem a nokia igazgatosagat. Elop-on kivul mindenki "os"-nokias....
-
margithid
veterán
Azért akkor jött a visszaesés, mert megjelent iphone.
Nokiánál meg csak pislogtak, hogy mi ez...
Nem akarok vitába szállni senkivel, ert tudom, hogy ez indulatokat váltana ki, de ha kezdetektől fogva androiddal is próbálkoznak most nem tartanának itt.
Csak ugye ők meg akarták tartani az egyediségüket, de közben nem fejlődtek, nem vették észre, hogy jön egy új trend.
És ezt a kettőt nem lehet egyszerre. -
margithid
veterán
Az a baj te elfogult vagy... Ellop-ra úgy tekintesz mint aki tönkretette a nokiát, pedig szerintem igazából nem ő, hanem az előtte lévő vezetés tette tönkre, a lassúságával, fejlődésképtelenségével.
Sajnos ha nokián múlott volna még mindig gombos telefonokat hasznánánk..
Egyben ez lehet jelzés is a mostani élgyártóknak, hogy nagyon gyorsan le lehet esni a csúcsról. -
Blyan
félisten
Nekem is gyanús. Hiszen megvették a mobilüzletágat, hogy mit keres egy volt Nokia CEO a felvásárló MS-nál.
Gyanús ez. Mindenki gyanús!Gyanús az is, ez bizonyítja azt, hogy a Nokia majd saját szakállára fog megint telefonokat gyártani.
Nokia néven, amit egy másik cég is használhat 10 röpke évig.
Gyanús, több mint gyanús! -
margithid
veterán
Milyen 56 ezer?
Az a baj lövésed sincs egy ekkora cég müködéséről, a hálózati dolgok gyártásához, müködtetéséhez, karbantartásához is kell pár ember, plussz sok irodai, logisztikai, meg marketinges is ottmaradhat akár.
Lehet ettől függeltenül lesznek leépítések, nem tudom és nem is érdekel nagyon, a nokia ezek után szerintem biztosabb vizekre evezett, jól ellesznek ők.(#907) Blyan
Az a baj az ilyen szintű dolgokba nagyon nehéz belelátni, ki tudja milyen okból vették fel Elopot, hogy gyözték meg a nokia akkori vezetőit.
-
Blyan
félisten
Láttuk, hogy az általam példának hozott Ericsson is mennyi telefont gyárt évek óta, kétszer akkora employee-val a fedélzeten.
Tényleg teljesen logikusnak látod, hogy a Nokia akkor saját maga fog megint telefonokat gyártani árulni?
A MS által 10 évre licencelt (bár használni nem biztos akaró) Nokia névvel?Az lehet, hogy a Nokia majd beszáll valami bizniszbe, de Nokia néven nem volt telefont gyártani arra elég nagy sansz.
-
MR007RM
addikt
"A Nokia kezében nem marad mobiltelefon a gyártására alkalmas létesítmény jelen állapot szerint. Nem is tudnának saját gyár nélkül maguknak gyártani, esetleg bérgyártásban mint mondjuk az Apple.
S40-es telefonokat (is) dobhat piacra az adott dátum utántól, ahogyan semmi nem tiltja más pl. Meego, Android, Symbian, stb. alapú rendszereket sem, de hogy fogunk-e még látni a továbbiakban új, saját fejlesztésű Nokia mobilokat azt talán még a Nokia vezetősége sem tudja biztosan megmondani. Idővel ez is kiderül."
Szerintem fogunk még igazi Nokia telefonokat látni. Végre megszabadultak a Microsofttól, aminél jobban nem is lehetne örülni. Végleg meg kell szakítani velük a kapcsolatot. Kell egy új vezető és visszatérni a régi alapokra. Symbian, MeeGo és más fejlesztés igazi tiszta és független Nokia név mellett. Ez kell a világnak, erre várnak sokan.
Szerintem a vezetőség ezen dolgozik most. Lesz rá idejük. Készülnek valamire.
Sokan vissza fognak térni a Nokiához dolgozni, akik más meggyőződés útján kerültek el onnan. Jolla is köztük lehet. Elop korszaknak vége.
-
azopi74
addikt
ŰIgen, biztos azért szabadultak meg most minden telefongyártáshoz szükséges eszközüktől, mert az a titkos tervük , hogy telefongyártásba fogjanak 2-3 év múlva
. Bámulatos stratégia, ezt Rommel is megirigyelte volna
Tény, hogy volt a Nokia vezérkarának az elmúlt 10 évben néhány nem túl szerencsés döntése, de azért ennyire ne becsüljük le az értelmi képességeiket
Be kéne már fejezni ezt a hülyeséget, mert ez már szánalom...
-
azopi74
addikt
"Az hogy mi lesz 2015 December 31.-e után a Nokia branaddel a mobiltelefon piacon még szerintem mindig csak üzleti tervek szintén mozog, meglátjuk mi sül ki belőle."
Mi lenne? Ha nem sajnálja a Nokia, és nem ütközik üzleti érdekeivel, (mert mondjuk eladja a Here-t valakinek), akkor az lesz vele, mint a Motorola vagy Alcatel brand-del, vagyis valaki használja majd egészséggel, ha meg nem akarja piacra dobni, akkor meg az lesz vele, mint mondjuk az Ericsson brand-del... Marad parlagon. Bár Ericsson szerintem rég értékesítette volna a nevet, mert nem nagyon zavarhatja a dolog, csak gondolom, a Sony-val van valami megállapásuk, ami bizonyos ideig tiltja a név használatát/eladását, nehogy összezavarja a vásárlókat.
De egyszer az is lejár, így biztos, vagyok benne, hogy fogunk még Ericsson okostelefonnal is találkozni, meg Nokia telefonnal, csak semmi közük nem lesz sem az Ericssonhoz, sem a Nokiához.
-
NGA
addikt
Nem értem mit irsz. Minden Nokia telefont az MS fog gyártani, a butatelefonokat, s40 stb-t is. És miért gyártsanak majd telefont? Ha veszteséges, miért tennék? Okosak nagyon. Azzal kell foglalkozni, amiben pénz van. Mint irtam, tv-t, hifit sem gyártanak már. Pedig gyártottak.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3011
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest