- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pirosász
aktív tag
válasz
AMD Power #309 üzenetére
Nem teljesen mindegy,hogy rá lesz e írva egy telefonra hogy Nokia,vagy nem?Maga A NOKIA megszűnik!
Erre gondolokokia stílusú,"személyiségű" reklám [link] MS "személyiségű" reklám [link] Ha nincs fogalmad semmiről,akkor is megmondod melyik az európai,és amerikai gyártó.A telefonok kialakítása,a kommunikáció nem lesz Nokiás.Aki lemaradt a hírről,hogy a Nokia már nem Nokia,az is észre fogja venni a változást.Ezen az se segít,ha lóbetűkkel írják rá,hogy NOKIA.Tehát aki a Nokia "európai" egyedi stílusát szerette,azt nem fogja a márkánál tartani csak az hogy egyébként egy telefonra rá van írva,hogy Nokia.Majd jönnek az MS Nokia fikázós reklámjai,meg az S3 kinézetű,tejfölöskupa műanyag hátlapos Nokiák.100 méterről látni fogod hogy az bizony nem egy Nokia mobiltelefon,csak rá van írva ez a szó,és az nagy különbség.Aztán ne legyen igazam.
-
BiP
nagyúr
válasz
AMD Power #330 üzenetére
A már meglévő modelleknél marad, az új Lumiák már MS néven jönnek.
Ill. minden valószínűség szerint a feature phone-okon is egy ideig marad a Nokia.(#334) vicze1: Mivel a HERE marad a Nokia kezében, ezért kell arra külön licenszmegállapodás.
(#338) vicze1: Szerintem nem csak az Asha, hanem a külön név nélküli szériák is. Pl. 100, 301, 515 (ezek konkrétan nem Ashák).
-
cairojack
aktív tag
válasz
AMD Power #233 üzenetére
Szerintem ez a normális magatartás. De azt a sírást nem értem, hogy "hú... már nem Nokia, nem is kell akkor". Mint mondtam, egy jó Surface like formaterv szvsz csak hasznára válik a Lumia sorozatnak. Ha nekem bejönne maga az OS, most sokkal inkább lennék bizakodó, mint szomorú. Más kérdés, hogy nekem 8 a 8. Majd talán a WP9-ről beszélgethetünk. Csak hát szerintem annak még issssszonyú sokat kell fejlődnie, hogy jó OS legyen.
-
cairojack
aktív tag
válasz
AMD Power #220 üzenetére
Persze hogy nem, csak ilyet is lehetett hallani. Én persze nem hiszek benne, de ezt írtam is. Mondtam, hogy én nem hiszem el ezt az összeesküvés elméletet. Én simán csak abban hiszek, hogy az MS-nél kva bénák, és kvára nem értik az embereket, és amúgy is kvára xarnak a user véleményére.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest