Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
- = Zk = - #97 üzenetére
En ugyan nem tettem ilyet
Haromszorosak itt kb a fizuk, de a berlet 4-4.5szer annyiba kerul. Sok, nagyon sok az a 140 font havonta ra.
-
tildy
nagyúr
válasz
- = Zk = - #75 üzenetére
Dehogy mentunk
kb 30 fontos csomagom van, fontarfolyamtol fuggoen 8700-10000 forintot fizetek erte. Illetve most emelkedik 34-re , de valtozik a csomag is.£30:
1GB data
500 minutes
2,000 Three-to-Three minutes
5,000 texts£34:
All-you-can-eat data (unlimited)
2,000 minutes
5,000 Three-to-Three minutes
5,000 textsclown: "A szakemberek szerint is a világ egyik legjobb közlekedési hálózatával rendelkezik a város"
Ez igy van. Bar az eszkozpark regi es elavult, maga a kozlekedesszervezes, illetve a buszhalozat , villamoshalozat eleg jo Budapesten. Es mellesleg a berlet sem draga. (itt a hetiberletem tobb , mint otthon a havi, es nem ervenyes a teljes fovarosra)
-
^Clown
addikt
válasz
- = Zk = - #82 üzenetére
Valóban nem lenne rossz, még jelen állapotában sem a BKV. Maga a hálózat szerintem kiváló, éjjel-nappal el lehet jutni bárhová gyorsan, ezt sok más külföldi város megirigyelhetné. A szakemberek szerint is a világ egyik legjobb közlekedési hálózatával rendelkezik a város (nyilván van még mit fejleszteni, 4-es, 5-ös metró, villamosvonalak hosszabbítása, stb-stb.).
Viszont: nem telik el úgy nap, hogy ne szállna fel a buszra egy csöves / egy csapat raj / egy alkesz / egy telefonbömböltető / egy izzadt / és még sorolhatnám... utastárs. A 7-es busz csúcsidőben tömve, gyakran nem lehet rá felférni, etc.
9800Ft-ot szerintem a felsoroltak ellenére is, éppen hogy, de megéri. Más alternatíva a város nagysága miatt nincs, nem óhajtok minden nap 50km-t tekerni a munkahelyemig meg haza. -
válasz
- = Zk = - #82 üzenetére
A 3-as szakaszon lassúltak csak, máshol ugyanúgy mennek.
-
szab.tam
nagyúr
válasz
- = Zk = - #82 üzenetére
a kőzetlemezek mozgása miatt rövidült a távolság.
vagy a globális felmelegedés miatt máshogy járnak az órák, amit a nyári időszámítással hoz helyre a grinpíc. ööö. vagy valami ilyesmi.... -
gergo0007
tag
válasz
- = Zk = - #77 üzenetére
"sőt, olyan rohamba változzon a jegy ára, mint a benya ára.
"
ha az utóbbi 20 évet nézed akkor a bkv jegy ára jobban nőtt mint a benziné
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic V2 5G 512GB / 16GB fekete
- Dell Precision M4700 laptop (i7, 16gb, 256 SSD, Quadro K2000M)
- Unifi UACC-CM-RJ45-MG SFP+ RJ45 10G adapter eladó, majd 2 év garanciával
- ASUS TUF F15 extra hardverekkel - i5 11400H, RTX 3050Ti, FHD 144Hz, 1,5TB SSD, 16GB RAM
- HTC Vive Pro 2 teljes prémium VR szett Valve INDEXEL, garanciális, sok extrával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- Honor Magic5 Pro Green LTPO 120 Hz, 50 MP triplakamera, 66 W gyorstöltés 12/512 GB
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest