- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
zerodot
aktív tag
Nálam ez pont fordítva van. A bankkártya a pénztárcában, a pénztárca pedig vagy a táskámban/hátizsákomban vagy a kabát belső zsebében. A telefon pedig a farzsebemben, ahonnan egy mozdulat előkapni és a terminálhoz tartani. Sokkal gyorsabb és egyszerűbb, mint a pénztárcát előkotorni, kinyitni és kibányászni belőle a kártyát. Pláne hogy a hűségkártyák miatt úgyis elővenném a telót, mert azokból már annyi van, hogy nem vagyok hajlandó magammal hurcolni őket
-
Hovi
aktív tag
Persze. Ki mit szeret, tart jónak. Jómagam megszállott vagyok e szempontból. Nálam rég nincsenek kártyák. Ok, van egy békebeli Iphone se, na az a tartalék fizetési eszköz, benne az összes kártyával. Se SIM sem alkalmazások rajta, csak a wallet. Sőt, már több mint egy éve KP-t sem használok. De ugye mint írtam, én ilyen megszállottja vagyok a fintech dolognak.
-
<Adamsky>
nagyúr
Engedd el az alkalmazást! Ha 100× teszed fel, ők 100× fogják tiltani (fenn van a telefonon, csak tiltva van). Esetleg, ha belefér az idődbe, akkor majd nézd már meg kérlek, hogy az alkalmazás nélkül tudsz-e fizetni. A 9-es droid miatt lenne érdekes számomra. Nem tudom eldönteni, hogy az Emui-ban van valami elkottázva (egyébként tartok tőle, hogy igen, nem ez lenne az első) vagy min. 10-es kell ahhoz, hogy app. nélkül is működjön a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo Switch 2
- Bittorrent topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Milyen autót vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Eladó Dell Venue 11 Pro 7139 i5-4300y 4gb 128gb
- Samsung Galaxy A71 Olcsón, megbízható állapotban 28.000 Ft (fix ár)
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest