- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
Új hozzászólás Aktív témák
-
World-Soft
senior tag
Üdülök valahol, hogy valaki ebbe már belefutott, mert így nem mondható, hogy kitaláltam.
Nekem második 3. alkalommal sem szokott menni.
Most benne van már a Transferwise kártya is. Ki akartam próbálni. Mindig arra átváltok (mert alapban a Revolut van) és kb 15 sikertelen fizetésen vagyok túl ezzel a túl gyorsan mozgatta a készüléket. Egyetlen egyszer nem tudtam lepróbálni a Transferwise kártyát.
Pedig már van, hogy azt nézik mi a sz*rt csinálok, hogy mind a hímes tojást próbálom odatenni.
Próbáltam úgy is, hogy az app nélkül a Google beállításoknál választottam ki a másik kártyát, de ott is ugyanez volt (de lehet az app indult így el rá).
Ma volt az első sikeres Goole Pay fizetésem, mikor nem váltottam át a Revolut kártyáról.Nem tudom a kártya miatt van -e (de előtte párszol volt a Revoluttal is), de a hibaüzenet nem erre utal.
Az is fura, hogy elég viszonylag messze a termináltól már elkezd rezegni, és már akkor tudom, hogy mindjárt a kijelzőre is írja, hogy felejtsem el ezt az egész fizetősdit, maradjak csak a Simpe-nél, mert úgy is az mindig a vége.Valaki talált már erre megoldást?
Zoli
Új hozzászólás Aktív témák
- Medence topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Combosnak tűnik a Thermalright legfrissebb, kéttornyos CPU-hűtője
- Milyen notebookot vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Monitor hiba topik
- További aktív témák...
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest