- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hovi
aktív tag
Az imént leveleztem a K&H-val. Azt írják 04.23-tól lesz elérhető a Google Wallet alkalmazás. Gondolom ez a GPay-t jelenti náluk.
-
Hovi
aktív tag
Persze. Ki mit szeret, tart jónak. Jómagam megszállott vagyok e szempontból. Nálam rég nincsenek kártyák. Ok, van egy békebeli Iphone se, na az a tartalék fizetési eszköz, benne az összes kártyával. Se SIM sem alkalmazások rajta, csak a wallet. Sőt, már több mint egy éve KP-t sem használok. De ugye mint írtam, én ilyen megszállottja vagyok a fintech dolognak.
-
Hovi
aktív tag
válasz
<Adamsky> #180 üzenetére
"Azt értettem az érezhető alatt, hogy kb. "csukott szemmel" meg tudnád mondani, hogy most fenn van-e az app. - és azzal próbálsz fizetni - vagy sem? Mert én a saját telefonomon kb. 10-ből 10-szer meg tudnám mondani, hogy épp Simple vagy Google Pay-el próbálok-e fizetni."
Nem, ebben nem látok különbséget. Az app hiánya nem befolyásolja a gyorsaságot.
-
Hovi
aktív tag
válasz
<Adamsky> #178 üzenetére
Két dolog miatt mondanám sz@*abbnak:
Egyrészt: mintha érzékenyebb lenne. Ha túl gyorsan veszed el, vagy mozgatod a telót sikertelen a fizetés. De azért sokkal gyorsabb mint egy 3rd app. Míg pl a KH appot odatettem 1-2 mp ott tart, addig ez már a közelében jelez.
Másrészt: az NFC beállításban matatni ahányszor váltani szeretnék GPay vagy 3rd app között... Nem si beszélve arról, ha a GPay-ben szeretnék kártyát váltani. Pl Revolutról a TW re. -
Hovi
aktív tag
Van valami ebben a dologban. Hónapokig használtam Curve kártyával meg apkmirroros appal. Soha nem volt vele gond. DE! Mióta nincs fent az app, (mióta hivatalosan is van Mo-n) azóta sokszor kapom az "ez most nem sikerült" vagy a "túl gyorsan mozgatja a telefont" üzeneteket. Ahogy fentebb is írták: mintha nem volna mindegy hogyan áll a terminál, illetve hogyan a telefon. Még én sem bírtam megfejteni az okát. Dühítő rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- Google Pixel 8A 128GB 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest