- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
zizidor
őstag
válasz
<Adamsky> #238 üzenetére
Az, hogy az app nélkül is működik, az nem azért van, mert a Google készít egy új appot.
Nem is arról van szó, hogy működik-e vagy sem, hanem hogy valamiért egy teljesen új appot gyúrnak hozzá. A kérdés inkább az, hogy szolgáltatás szinten milyen különbségek lesznek.Szerk:
Meg az, hogy elérhető lesz-e nálunk is. -
aRm1n
aktív tag
-
aRm1n
aktív tag
válasz
<Adamsky> #215 üzenetére
Miután kipróbáltam, most már szerintem is felesleges volt...
Sajnos nem olvastam előtte mások tapasztalatait, van ugye ez a topic, van egy Mobilarénás meg ki tudja még melyikek... nem olvasom mindet. Úgy tűnik, kénytelenek vagyunk kivárni, amíg hivatalosan elérhetővé teszik, vagy marad az alternatív forrás. Sebaj, egy próbát megért!
-
István89
tag
válasz
<Adamsky> #203 üzenetére
Nem ment, mivel magyar bin-es kártya, de az appban ott van a gpay hozzáadás továbbra is. Kártya limitek se mennek még,
Igen, a Curve-ről van szó. Elég lassúak, lassan hozzák a magyar bankok ügyfélszolgálat színvonalát, de az a vicces, hogy a magyar bank már 1 hét alatt nekem kétszer megválaszolta volna a kérdésemet.
-
Somatom
veterán
válasz
<Adamsky> #184 üzenetére
Működik. Az előbb tudtam fizetni telóval úgy, hogy előtte már letiltotta magát az app.
Zerodot:
Ki, hogy szokta meg. Sosem volt pénztárcám. A pénztárnál meg általában mindkét kézzel ügyködök. Ha közben véletlenül elejtem a kártyát, akkor legfeljebb káromkodok egyet. Ha a telót, akkor sokkal durvábbat káromkodok és sanszos, hogy lesznek fájdalmasabb következményei is. -
Keem1
veterán
válasz
<Adamsky> #192 üzenetére
Nálam weben "Ez az alkalmazás egyik eszközöddel sem kompatibilis.", telefonon Play Store-ban pedig, hogy "nem áll rendelkezésre a te országodban".
Nálam is kompatibilis lenne, ugyanis én már korábban is használtam Revoulttal még az előző telefonomon. A mostanin pedig a hivatalos start óta, de már külön telepítés nélkül (a Revolut kártya már hozzá volt adva a Pay-hez).
-
Somatom
veterán
válasz
<Adamsky> #174 üzenetére
Bevallom, még nem próbáltam. Számomra nem akkora feature ez a telós fizetés. Megcsináltam, frissiben kipróbáltam, működött, de továbbra is kártyát fogok használni.
Viszont, a tegnap délután újraaktivált app mára megint letiltotta magát. Tegnap létrehoztam neki egy parancsikont a launcheren és most rábökve "az alkalmazás nincs telepítve" az üzenet. -
Hovi
aktív tag
válasz
<Adamsky> #180 üzenetére
"Azt értettem az érezhető alatt, hogy kb. "csukott szemmel" meg tudnád mondani, hogy most fenn van-e az app. - és azzal próbálsz fizetni - vagy sem? Mert én a saját telefonomon kb. 10-ből 10-szer meg tudnám mondani, hogy épp Simple vagy Google Pay-el próbálok-e fizetni."
Nem, ebben nem látok különbséget. Az app hiánya nem befolyásolja a gyorsaságot.
-
Hovi
aktív tag
válasz
<Adamsky> #178 üzenetére
Két dolog miatt mondanám sz@*abbnak:
Egyrészt: mintha érzékenyebb lenne. Ha túl gyorsan veszed el, vagy mozgatod a telót sikertelen a fizetés. De azért sokkal gyorsabb mint egy 3rd app. Míg pl a KH appot odatettem 1-2 mp ott tart, addig ez már a közelében jelez.
Másrészt: az NFC beállításban matatni ahányszor váltani szeretnék GPay vagy 3rd app között... Nem si beszélve arról, ha a GPay-ben szeretnék kártyát váltani. Pl Revolutról a TW re.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- World of Tanks - MMO
- Parkside szerszám kibeszélő
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Milyen TV-t vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- További aktív témák...
- FHD GTA5 FORTNITE GAMER SSD PC CORE I7 6700 16Gb RAM 4.0TB HDD SAPPHIRE AMD RX 580 8GB DDR5 1Év GAR!
- ÚJ 4K CORE i5-14400F Gamer ERŐMŰ PC 10X4.6GHZ 32Gb RAM 1.0TB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 2ÉV GAR
- ÚJ ASUS 4K CORE I5 12400 Gamer PC 6X4.0GHz 32GB DDR4 512GB NVME SSD EVGA RTX 3060 12GB DDR6 2ÉV GAR
- ÚJ 4K MSI CORE I5 12400F Gamer PC 6X4.0GHz 32GB DDR4 512GB NVME SSD ÚJ RTX 3080 12GB DDR6 2ÉV GAR!
- ÚJ ASUS CORE I5 12400 Gamer MAX PC 12X4.0GHz 32GB RAM 1.0TB SSD ÚJ RTX 5060 TI 8GB DDR7 2ÉV GAR!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest