- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én is elhagynám szívesen a kp-t,de amíg a munkahelyen a kávé/ital/szendvics automaták apróval működnek és a piacon/sok pékségben nincs terminál sem,addig ez esélytelen.
Amióta van mobilfizetés (androidon KH mobiltárca,ios-en apple pay) a kártyámat max bankautomatánál vettem elő kb 2 havonta.
Most átmeneti megoldásként Gpay-nél a Revolut kártyámat használom,előbb-utóbb remélem a KH kártyát is hozzá lehet majd adni (apple pay-nél is így volt,előbb revolut,aztán jött a KH is). -
Somatom
veterán
Én is szeretem a tech dolgokat, de a telóm mélyebben van elrejtve, mint a kártyám, mert nem kell előkotornom, ha hívnak. Huawei Talkband B5. Az lenne a király, ha fizetni is lehetne vele, de minden nem lehet tökéletes.
-
<Adamsky>
nagyúr
"Az app hiánya nem befolyásolja a gyorsaságot."
... de olyan szempontból mégis, hogy vannak "fals" fizetések, nem? Nekem nincs tapasztalatom app. nélküli fizetéssel, mert nálam anélkül abszolút nem megy, de előtte - míg fenn volt az app. - szerintem ha akartam volna se tudtam volna úgy közelíteni a terminálhoz, hogy ne csippanjon le rendesen. -
<Adamsky>
nagyúr
Azt értettem az érezhető alatt, hogy kb. "csukott szemmel" meg tudnád mondani, hogy most fenn van-e az app. - és azzal próbálsz fizetni - vagy sem? Mert én a saját telefonomon kb. 10-ből 10-szer meg tudnám mondani, hogy épp Simple vagy Google Pay-el próbálok-e fizetni.
"Nem si beszélve arról, ha a GPay-ben szeretnék kártyát váltani. Pl Revolutról a TW re."
Jaja, ez agyrém! Bezzeg mikor még fenn volt az app. akkor kb. ennyi ...
Kicsit utána olvastam és már a 10-es beta-ban volt valamilyen power menüs megoldás, hogy majd ott lehet a kártyák között gyorsan váltani. Aztán a végleges droid-ból ez eltűnt. Vicc, hogy ezt a Google még mindig nem oldotta meg, és az még szomorúbb, hogy a tetejében még szívatja a népet azzal, hogy az egyetlen dolog, ami működik (a natív app.) azt meg tiltják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Parkside szerszám kibeszélő
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Vicces képek
- Milyen légkondit a lakásba?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Xbox Ultimate előfizetések
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Samsung S25 Ultra 256GB Csak kipróbált!! Jótállás: 2028.06.19.-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest