- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
"Az, hogy az app nélkül is működik, az nem azért van, mert a Google készít egy új appot."
Ezt én nem is állítottam. Sőt én még azt is meg merném kockáztatni, hogy nekünk ennyi lesz / marad." ... valamiért egy teljesen új appot gyúrnak hozzá."
Az ok, a plusz szolgáltatások, amiket egyelőre a Google csak USA-ban nyújt."A kérdés inkább az, hogy szolgáltatás szinten milyen különbségek lesznek."
Valahol olvastam már erről ... ha megtalálom, majd beteszem ide. -
<Adamsky>
nagyúr
Ez már elég régóta beszédtéma (szerintem ebben a topic-ban is). Az új belépőknél - köztük ugye nálunk is - már nem is kell feltenni a régi app.-ot (az elején még tiltották is, ha valakinek fenn volt, de a sok negatív visszajelzés és hibák okán egyelőre úgy tűnik, hogy levették a tiltást). Az új pedig - egyelőre legalábbis - csak USA-nak szól.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
energiezolee #233 üzenetére
" ... Huawei P9 plus telóm van Android 8.0 ... "
A pillanat, amikor örülhetsz, hogy nem 9-es Emui van a telefonodon.
... különben app. nélkül nem működne. -
<Adamsky>
nagyúr
" ... amerikai Play Store-ból felraktam a régi appot ... "
Az "csavarra" ugyanaz, mint a nálunk tiltott - nem "old" - verzió, csak a lokáció miatt más a neve. Próbáld ki!
https://play.google.com/store/apps/details/?id=com.google.android.apps.walletnfcrel
... és most tedd mögé ezt: &hl=en&gl=US
Ugyanúgy fog viselkedni, mint az apkmirror-ról vagy "okosban" (amerikai v. angol fiókkal) feltelepített alkalmazás. -
<Adamsky>
nagyúr
Ööö... még egy utolsó utáni megjegyzés. Ugyanis jött egy válasz, amit akár a magyar bankok sokat emlegetett 30 napos reakcióidejével is össze lehet mérni:
"I'm sorry to hear you're experiencing this issue. We're currently investigating this issue with our Engineering Team and will get back to you as soon as we have an update. Just to manage your expectations, we don’t have a timeframe to resolve this issue at the moment. We'll be sure to let you know as soon as our engineers have been able to fix this issue." -
<Adamsky>
nagyúr
"Szerintem pedig inkább a magyar bankokhoz kellene hasonlítani."
Merem állítani, hogy még azokkal szemben is elvérzik. Nov. 20-án írtam nekik, és most válaszoltak. De, most is csak annyit, hogy vették a bejelentésem
Ezt jobb helyeken megoldják egy automatával, és ilyen időtávban már elő-elő fordul a megoldás is (még egy közepes bonyolultságú probléma esetén is) -
<Adamsky>
nagyúr
Ez szerintem több okból felesleges volt.
• Teli van olyan szolgáltatásokkal, ami csak az Amerikában használható.
• Akiknek ki lett találva, ill. használni kellene, azok is rühellik (érdemes beleolvasni a véleményekbe)
• Ezt már itt vagy valamelyik hasonló témával foglalkozó topic-ban (sajna 3+ topic foglalkozik közvetlenül v. közvetve a Google Pay-el) írta valaki, hogy amcsi tel. szám kell hozzá.
• Sajnos kénytelenek vagyunk elfogadni, hogy lassan itt az Android 11 (jó, tudom, hogy már van, de úgy értem, hogy széles körben ...) és a Google talán mostanra vált képessé arra, hogy rendesen integrálja ezt a szolgáltatást a saját rendszerébe. Persze a gyakorlat néha mást mutat. -
<Adamsky>
nagyúr
Igen, Curve. Én a Revolut-hoz tudom hasonlítani, ahol már két alkalommal is kb. 20 percen belül kaptam egy "csevegő-partnert", aki tényleg nagyon igyekezett.
#207 István89
Úgy látszik ebben nincs "minta" v. logika. Én a UK Bin-es kártyámmal küzdök. Eddig - míg nem volt támogatott a Google Pay Mo.-n nem volt gond. Most, hogy igen, gondolom hirtelen észrevették, hogy nekem UK-s a kártyám v. nem tudom. De, hogy neked a magyar nem megy?Tényleg nincs benne semmi logika.
-
<Adamsky>
nagyúr
"... maga a Google Pay app már elérhető a Play Store-ban?"
... nem is lesz. Legalábbis a hivatalosa álláspont egyelőre ez.
Nálam egyébként korábban tuti az volt a státusza, hogy "This Item Isn't Available In Your Country", most pedig hogy tiltják: "This app is incompatible with all of your devices."
Pedig olyannyira kompatibilis, hogy nekem csak azzal (menne, ha hagynák) a fizetés.
Nálad mit ír ki, ha ide kattintasz és be vagy lépve? -
<Adamsky>
nagyúr
Engedd el az alkalmazást! Ha 100× teszed fel, ők 100× fogják tiltani (fenn van a telefonon, csak tiltva van). Esetleg, ha belefér az idődbe, akkor majd nézd már meg kérlek, hogy az alkalmazás nélkül tudsz-e fizetni. A 9-es droid miatt lenne érdekes számomra. Nem tudom eldönteni, hogy az Emui-ban van valami elkottázva (egyébként tartok tőle, hogy igen, nem ez lenne az első) vagy min. 10-es kell ahhoz, hogy app. nélkül is működjön a dolog.
-
<Adamsky>
nagyúr
"Az app hiánya nem befolyásolja a gyorsaságot."
... de olyan szempontból mégis, hogy vannak "fals" fizetések, nem? Nekem nincs tapasztalatom app. nélküli fizetéssel, mert nálam anélkül abszolút nem megy, de előtte - míg fenn volt az app. - szerintem ha akartam volna se tudtam volna úgy közelíteni a terminálhoz, hogy ne csippanjon le rendesen. -
<Adamsky>
nagyúr
Azt értettem az érezhető alatt, hogy kb. "csukott szemmel" meg tudnád mondani, hogy most fenn van-e az app. - és azzal próbálsz fizetni - vagy sem? Mert én a saját telefonomon kb. 10-ből 10-szer meg tudnám mondani, hogy épp Simple vagy Google Pay-el próbálok-e fizetni.
"Nem si beszélve arról, ha a GPay-ben szeretnék kártyát váltani. Pl Revolutról a TW re."
Jaja, ez agyrém! Bezzeg mikor még fenn volt az app. akkor kb. ennyi ...
Kicsit utána olvastam és már a 10-es beta-ban volt valamilyen power menüs megoldás, hogy majd ott lehet a kártyák között gyorsan váltani. Aztán a végleges droid-ból ez eltűnt. Vicc, hogy ezt a Google még mindig nem oldotta meg, és az még szomorúbb, hogy a tetejében még szívatja a népet azzal, hogy az egyetlen dolog, ami működik (a natív app.) azt meg tiltják. -
<Adamsky>
nagyúr
Nekem sehogy se megy. A Curve-öt (UK BIN miatt valószínű) fel sem tudom venni (pedig előtte hónapokig használtam mosollyal az arcomon), a Revolut-al elvileg minden OK, csak épp a fizetéskor ott állhatnék a terminál felett ítéletnapig, mert nem történik semmi (ma úgy is próbáltam, hogy elindítottam a Revolut-os app.-ot, tegnap pedig ugyanezt megtettem az Account Services alatt lévő alkalmazással (?)).
Szerintem ha visszatenném az app.-ot akkor ideig-óráig tuti menni. Kezd elmenni a kedvem az egésztől. Hogy lehet egy gyors és jól működő dolgot így elb@**ni?Ja, szintén P10, 9-es droid. Van aki még 9-es Android-al próbálkozik vagy már csak nekünk Ceree-val van ilyen ósdi készülékünk?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BestBuy topik
- Gitáros topic
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Tesla topik
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- NEXT LEVEL RACING NLR-A020 - LITE Free Standing Monitor Stand
- 5700X / B550 / 16 GB DDR4 / 250 GB SSD / 4 TB HDD / RM650X
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép. / I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 500GB SSD
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga laptop-tablet (12,5 3K/i5-G7/8GB/256SSD) + ceruza
- HP Elitebook 840 G3 laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD/Matricázott) - Akku X
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest