Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
"hogy ez a saját márkás telefonok elfelejtése lesz és más termékek felé fordulnak, azt majd kitalálják"
A HTC-t a Vive tartja lélegeztetőgépen. Meg persze a tavalyi Google-féle tőkeinjekció. Nem tudnak más termékek felé fordulni, a bérgyártás az egyetlen, amivel profitot realizálhatnak. Ezek tények, a számok és a pénzügyi jelentések ismeretében ezt nehéz lenne megcáfolni. -
pali1228
csendes tag
Erről hallottam én is. Az O2 XDA pocket pc-k is akkor a HTC-hez kötődnek így, azokat ismerem. Nekem pont van egy Optimus 2X-em, abba csak akkut meg üveget kell szereznem, és működik, nem lehet rossz, ahogy elnézem a kijelzője elég szép neki az akkori trendekhez képest. Van pár ilyen régebbi telefonom, meg akarom majd őket csinálni, egyszer még lehet érték is lesz egy-kettő
-
pali1228
csendes tag
Köszönöm a válaszod, akkor én is felmerem tenni
majd keresek egy helyet ahol van gyors wifi, mivel mobilnetről kicsit húzós lenne, aztán leírom én is ha tapasztaltam valami változást / visszalépést.
Nekem öcsém azt mondta, hogy a mai napig használna One X-et, ha találna értelmes darabot. De igaza is van, a mai napig tökéletesen használható szerintem. Roppant gyors volt akkor is, most is tele van jobbnál jobb rendszerekkel az internet, biztos ki lehet belőle hozni a maximot. A One M8-amat amúgy barátnőmnek adtam kölcsön, hogy leváltsa a bugokkal küszködő Lumia 532-esét, és az M8 5 évesen is tökéletesen, problémamentesen működik, és tényleg gyönyörű, nagyon tetszik neki.
Viszont azt nem tudtam, hogy anno a HP hw6515 is HTC volt. Ma is tanultam valamit
A T-mobilos-ról igen, mivel az volt az első Androidos telefon, ugye egy HTC. Nekem Samsung-om sosem volt telefonban, csak tabletben, kettő is, de azokat szerettem, csak hát mivel Super Amoled-es volt a Tab S 8.4-em és összetört, így lemondtam róla, hogy megjavítsam drágábban, mint amennyit ér használtan
Most is ott fekszik a szekrényemben, ki tudja mi lesz vele, lehet itt is bomlik le, mert nem kell senkinek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- ÚJ SAMSUNG Galaxy Z Fold 7 256GB / 512GB / 1TB
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest