Hirdetés

A HTC csúcsmodelljét is elérte az Android Pie

Az Android kilences főverziójára egy teljes évet kellett várniuk a HTC U12+ európai felhasználóknak.

Hirdetés

A HTC tavalyi csúcsmodelljének vásárlói maximum gombtalanok, de nem gondtalanok, ha terméktámogatásról van szó. (És máris elnézést is kérek a meggombolatlan szóvicc miatt. Nem mindenki tartja szórakoztatónak.) A HTC készülékei közül elsőként a tavaly előtti U11 Life kapta meg az Android Q bemutatójáig legfrissebbnek számító főverziót, nem a HTC U12+. Előbbi nem csak egy végiggondolt (és végigGombolt; nehéz leállni, tényleg sorry) eszköz, ellentétben a U12+-szal, hanem már egy ideje aktuális is. Ahogy a U11 és U11+ is.

A HTC U12+, a viccet félretéve, egy elgombolkodtató (nem megy, sajnálom) készülék, a szerencsétlen konstrukciót például remek kameraképességekkel kompenzálja, de a frissítésekkel nem csipkedte magát a gyártó. A csúcsmodell európai vásárlóinak egy teljes évet kellett várni az Android 9-es frissítésre, aminek a tartalmát nem különösebben részletezte a HTC, a Google+ törlésén kívül a szokásos biztonsági és stabilitási javításokat említik, de legalább a biztonsági protokoll tényleg friss, a pite júliusban biztonságosan fogyasztható. És megígérem, hogy nincs több gombos vicc, becs' szó.

Hirdetés

 • Kapcsolódó cégek:
 • HTC

Azóta történt

Előzmények

 • Egy HTC mobilra is befutott az Android Pie

  De nem az U12+-ra, hanem egy tavalyi darabra: a 720,3 megabájtos telepítőcsomagot az U11 Life kapta meg.

 • HTC U12+ - egy gombolat bánt engemet

  Mutatós küllem, por- és vízálló védelem, gyors működés, remek kamerák és elsőrangú multimédiás képességek – minden stimmelt, aztán a HTC megnyomta a digitális pánikgombot.

 • HTC U11 Life - életrevaló

  A HTC U11 sorozat középkategóriás modellje az Android One program keretében tiszta rendszert és legalább két éves terméktámogatást garantál, de az Edge Sense - szorongatós funkciók sem maradtak ki.

Hirdetés