Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Szena67

aktív tag

válasz pali1228 #55 üzenetére

HTC bérgyártóként kezdte. Ha mond valamit még a Compaq IPAQ (PDA) cég és márka, amit később a HP megvett, az összes PDA-jukat a HTC gyártotta, de akkor még nem létezett önálló brandként, csak a driverek árulkodtak a HTC-ről, mint gyártóról. A hp hw6515 volt a világon az első pda telefon gps funkciókkal, mivel vaze, igo még nem létezett egy Aeromap nevezetű magyar fejlesztésű navigációs szoftvert adott hozza a MediaMarkt. Életemben azzal navigáltam először előtte csak PDA-ba dugható külső kártya GPS megoldások léteztek. Persze volt a térképben egy-két hiba akkoriban gogli maps sem létezett, maga a gogli sem létezett még. MDA Vario II pedig a HTC TYTN T-mobile barndelt változat volt. A Gogli a htc-nek köszönheti felemelkedését. És valóban ez első Andriod telók olyan gagyik voltak a winmo után, hogy sokáig vártam mire hajlandó voltam váltani. Linux alapok ide vagy oda egyszerűen a kinézete egy hányás volt az driodnak abban az időben. Így első android telóm egy LG Optimus 2X lett a 2x itt a világ első kétmagos SOC-re utal. Ez gyors volt, mint az állat, de a frissítésére egy évet kellett várni, mivel az NVidia baszakodott a grafikus driverrel.

Új hozzászólás Aktív témák