Új hozzászólás Aktív témák
-
Szena67
aktív tag
U11+ frissítést felraktam. Szerintem gyors és minden ok vele, nem találkoztam buggal. Nekem egy spec, gyartónak nem falróható bajom van, hogy én az régi htc sense input keybordot használom, mert ez a legjobb virtuális billentyűzet, amit valaha használatmam érzékeny, nem téveszt, stb. ami kb. Nougat-ig volt benne a romokban, utána jött a Google által nyomott Touchpal ami nem olyan jó. Visszaraktam Oreo alatt gond nélkül működött ez az ősrégi app. Működik Pite alatt is, csak a felső karaktersornál, ha ékezetes karaktert akarsz írni, akkor a választéknak csak az alja látszik valszeg a Pite megváltozott ikonjai, értesítő sáv mérete miatt. Szóval érzésre picit fickósabb a pite, designban nekem egy picit visszalépés, de az a gogli alaprendszer és nem a htc miatt van. Szóval gyors, megbízható, türelmesen ki kell várni azt az egyébként 1-2 percet frissítés közben nem kell parázni, nincs gond vele. De, ha exra biztosra akarsz menni, akkor várd meg, amíg esetleg az xda-developers.com forumán írogatnak róla.
Nekem hp hw6515 (htc), t-mobile mda vario II (htc) a touch diamonddal csak egy bajom volt, hogy Thaiföldön ellopták. Biztos, mert szar volt. Utánna jött egy Sampon "csúcsmodell", azt falhoz vágtam, miután a programozott halál pont 2 év után következett be nagyjából minden felhasználónál egyszerre. Gondolom a belső ólommentes forrasztások ötvözetei úgy voltak "termék élettartam tervezve", hogy 2 év után szarjanak be. Ez a sim kártya fel/nem ismerésében nyilvánult meg. Nem véletlen, hogy az autó- és hadiiparban máig nem használják az ólommentes technológiát. Utána LG, ami abban az időben a leggyorsabb teló volt, azt is nagyon kedveltem máig megvan és működik, aztán visszajöttek a htc modellek, de már fém kivitelben, ami szerintem egy óriási minőségi ugrás volt a korábbi polikarbonát szappantartókhoz képest.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gaming notebook topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPhone topik
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- iPhone 17 Fekete Benks Magnetic Armor Air Kevlar Case Metal Frame 600D (0067) tok
- iPhone 16 - 512GB, FEKETE, FÜGGETLEN, - 3 ÉV GARI + AJÁNDÉK
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független bontatlan minden szín! 1 év Apple jótállás
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung QE43Q60AAU QLED SMART 43" (108cm) TV
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest