- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
válasz
Dr.Anonymus #24 üzenetére
Volt N5-öm, rendes forrásból vettem. 4.X-el minden volt csak stabil nem, volt napi többszöri spontán újraindulás. 5.X-el megszűnt de volt kőkemény memória szivárgás. 2-3 napig ment tökéletesen majd egyszercsak elkezdett mindent bezárni amint kiléptem 700Mb szabad RAM ellenére is. Egy fos volt és ezt is beismerték utólag...
A chrome-ba hány év után került be rendes szövegtördelés, tömörített böngészés? Használtam amíg nem volt működő verzió másból új Android alatt, de érezhetően jobban melegedett tőle a telefon és hamarabb is merült. Kösz, de nekem nem volt vele jó tapasztalatom.
(#26) Morcos_Kutyu User error. Van X oldal amit olvasok rendszeresen, mellette Y program fut. Az egyik böngészővel kényelmesen elhasználtam 4-5 SOT között a telefont, a másikkal 3-4 volt ugyanez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged