A Google segíthet a TouchWizet optimalizálni?

Az elmúlt években jelentős külső és belső finomítások kísérték a Samsung Galaxy készülékek felületét: touchwizes beállítások ma átláthatóbbak, a funkciókból kevesebb, ám több minőségi akad, az ikonok, a hátterek, a betűtípusok és a küllem úgy egyáltalán cserélhető, és olyan hasznos extrák is bemutatkoztak, mint a kamera gyorsindítása. Ám hiába a Galaxy S6 3 vagy az S6 edge+ 4 gigabájt rendszermemóriája, többen még mindig arra panaszkodnak, hogy kevés szabadon felhasználható RAM marad (más kérdés, hogy a memóriagondok nem ritkák úgy egyáltalán az Android Lollipop rendszerű készülékeken).

A Samsung Galaxy S6 edge+ témaáruháza roskadozik a sok-sok hasznos és érdekes témától A Samsung Galaxy S6 edge+ Intelligens kezelője felügyeli a készülék egészségét
Rengeteg memóriát használ a TouchWiz az S6 edge+-on, jól jön a 4 gigabájt RAM [+]

A SamsungViet oldal úgy tudja, hogy a Google segítő kezet nyújthat a következő TouchWiz verziók optimalizálásában, bár azt, hogy ez konkrétan milyen mértékű volna, a forrásoldal nem tudja megmondani. Mivel a Samsung adja el a legtöbb androidos készüléket, a TouchWiz a legismertebb zöld robotos felület, és a keresőóriás állítólag szeretné, hogy abból a legtöbbet ki lehessen hozni. A SamMobile megjegyzi egyébként, a nagy csempés Magazine UX felület talán a Google nyomására került ki az újabb touchwizes táblagépekből, azaz a két nagy vállalat szoros kapcsolatot ápol, legyen szó akár a szoftverekről. Az viszont, hogy a keresőóriás tényleg besegít-e a TouchWiz optimalizálásában, egyelőre nem több egy érdekes pletykánál.

Előzmények

Hirdetés