Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nem megy az AI az Apple-nek, hullanak a fejek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Bizarr babával és gigateleppel futott be a OnePlus ásza
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
válasz
Dr.Anonymus
üzenetére
Volt N5-öm, rendes forrásból vettem. 4.X-el minden volt csak stabil nem, volt napi többszöri spontán újraindulás. 5.X-el megszűnt de volt kőkemény memória szivárgás. 2-3 napig ment tökéletesen majd egyszercsak elkezdett mindent bezárni amint kiléptem 700Mb szabad RAM ellenére is. Egy fos volt és ezt is beismerték utólag...
A chrome-ba hány év után került be rendes szövegtördelés, tömörített böngészés? Használtam amíg nem volt működő verzió másból új Android alatt, de érezhetően jobban melegedett tőle a telefon és hamarabb is merült. Kösz, de nekem nem volt vele jó tapasztalatom.
(#26) Morcos_Kutyu User error. Van X oldal amit olvasok rendszeresen, mellette Y program fut. Az egyik böngészővel kényelmesen elhasználtam 4-5 SOT között a telefont, a másikkal 3-4 volt ugyanez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple asztali gépek
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OTP Bank topic
- Pánik a memóriapiacon
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- World of Tanks - MMO
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Gombászkönyvek egyben
- HP Thunderbolt 4 kábel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi