Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
-
Xaels
félisten
Opera, Facebook, Poweramp, BPMenetrend meg Névnapp. Kb. csak ezek voltak telepítve és ezeket használtam. Böngésztem és Facebookoztam összesen amikor fogta magát és spontán újraindult a kezemben. Persze olyasmiket kikapcsoltam, letiltottam amikre semmi szükségem nem volt, de ezt gyári rendszeren tetem root nélkül. Ugyanezeket haználtam 5.X-en is és akkor nem volt ilyen gondom. De mindegy, becseréltem motorgumira
nem hiányzik a Nexus élmény. Mást viszont szívesen forgatnék.
-
Xaels
félisten
válasz
Dr.Anonymus #24 üzenetére
Volt N5-öm, rendes forrásból vettem. 4.X-el minden volt csak stabil nem, volt napi többszöri spontán újraindulás. 5.X-el megszűnt de volt kőkemény memória szivárgás. 2-3 napig ment tökéletesen majd egyszercsak elkezdett mindent bezárni amint kiléptem 700Mb szabad RAM ellenére is. Egy fos volt és ezt is beismerték utólag...
A chrome-ba hány év után került be rendes szövegtördelés, tömörített böngészés? Használtam amíg nem volt működő verzió másból új Android alatt, de érezhetően jobban melegedett tőle a telefon és hamarabb is merült. Kösz, de nekem nem volt vele jó tapasztalatom.
(#26) Morcos_Kutyu User error. Van X oldal amit olvasok rendszeresen, mellette Y program fut. Az egyik böngészővel kényelmesen elhasználtam 4-5 SOT között a telefont, a másikkal 3-4 volt ugyanez.
-
Xaels
félisten
Mert a lollipopó arról lett híres, hogy minden f@sza volt. Nem volt memória szivárgás és a többi...
A csoda chrome aminek évekbe telt olyan funkciók felmutatása amit mások már el is felejtettek. Az, hogy feleslegesen izzik a hardver alatta, merül tőle mint a Titanic a telefon. Tényleg nem találkoztam vele.
-
Xaels
félisten
A Google aki egy épkézláb böngészőt nem tud összehozni mobilon...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged