- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Magisk
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
Új hozzászólás Aktív témák
-
pakriksz
őstag
Ez nem a reklámtól függ, egyszerűen alkalmatlan hülyék a fejlesztők. Egy rendes fejlesztő reklám nélkül is tájékozott kéne legyen a szakmájában, legalább hírek szintjén... Így nem véletlen hogy évek kellenek minden újdonság felhasználásához, ha ilyen "fejlesztők"-től függ. Több szálú programozásról hallottak-e már?
-
Mercutio_
félisten
dVGA mellé nem APU-s procit veszünk, hanem 760K-t 20-ért vagy FX-es procit, ez szerintem evidens.
Van az a szint ahová kevesek az amd-k, de - ahogy már pár helyen leírtam - mind otthoni, mind munkahelyi környezetben többet gyorsít egy SSD beüzemelése, mint a drágább intel procira váltás.
Persze vannak egyedi célfeladatok, de a tipikus irodai batárnagy excell táblákhoz ppt prezentációkhoz, SAP vagy más vállalatirányítási rendszer használathoz + levelezés simán elég egy 65W-os 4magos APU is
satz18: Mit nézzek, akire reagáltam az az asztali i3-hoz hasonlítghatott, én arra a részre reflektáltam, nem foglalkoztam a mobil procikkal
mcloud76: Nem 17, hanem 22k volt a difi eredetileg is, a hátőt pedig biosból le lehet szabályozni, az, hogy valakinek ez kihívás... Valszeg nem 65W-os AMD procival próbáltál összerakni PC-t (holott árban minimális a difi a 100W-osakkal) mert akkor a fogyasztási értékek se okoztak volna lelki problémát
Az "alapratyi" igp-vel pedig sokan játszanak, akik nem vérpistikék, hanem csak néha nosztalgiából előveszik a régebbi vagy lebutítva néhány újabb játékot. Lehet, hogy újdonság, de a vérpityuk csak itt vannak sokan, egyébként kisebbséget alkotnak
Vita pedig nem volt, mivel a vita ész érvek ütköztetésearn: Bocs, a dedikált szó fölött átsiklottam
oda nem is APU kell, ahogy azt fentebb már Bicinek is írtam.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Nem hát. Régóta a driver a probléma. A vasban csak apró hibák vannak, de ezeket évről-évre javítja az Intel.
Ha átállnának arra a driverfejlesztésre, amit az NV és az AMD csinál, akkor sem lenne a tesztekben lényeges különbség. Az eltérés ott lenne, amit a tesztek nem mutatnak meg. A kevésbé ismert programokban szárnyra kapna az Intel. -
Abu85
HÁZIGAZDA
A top játékokban nem sokat, mert arra eleve optimalizálnak. Talán +10%-ot. Pár top játékban, amelyek képkockánként 2000-nél több rajzolási paranccsal dolgoznak elképzelhető, hogy egy új elvek szerint írt driver kétszeresére gyorsítja a teljesítményt, de ehhez nagyon sok munka kell. Illetve nem mindegy, hogy mennyivel több a rajzolási parancs 2000-nél. Ha sokkal, akkor a gyorsulás a háromszoros szintet is megütheti.
A nem top játékokban, amelyekre az Intel rá sem néz, akár 10-20-szoros gyorsulás is lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- RX 6600 Aktív Displayport-VGA átalakító probléma
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Windows 11
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vigneau interaktív lokálblogja
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest