- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
mcloud76
tag
válasz
Mercutio_ #49 üzenetére
Kicsit fail amit irsz ha hozzavesszuk, hogy az intel normalis halk hutot ad az amd meg egy mtz-t. Akkor hutot is kell vegyel es mar is nem 17 rony a kulonbseg.
A ket proci meg ugyanaz a kategoria az amd olcsobb de szarab is ennyi mut kell ezen kuzdeni .
De ossze lehet hasonlitani mondjuk a fogyasztast is az altalad emliettt ket protko kozt.
Sot ha osszehasonlitjuk ket hasonlo teljesitmenyu cput akkor az amd fogyasztasban duplaz.
Nemreg osszeraktam egy kis media-jatek etc-gepet a nagy dog melle.
Nezegettem az amd-ket.
Ki is valasztottam egyet, de szerencsemre rabukkantam egy fogyasztas tablazatra igy intel lett belole.
Ennyit a vitarol szerintem. -
válasz
Mercutio_ #49 üzenetére
Nekem is 6800K-m van, de pl. egy sima 7970-ből (nem GHz edition) sem hozza ki azt a teljesítményt, mint egy i5/i7, vagy AMD FX proci. Kölcsön kaptam kipróbálásra, és ezt tapasztaltam. És nem beszéltünk arról, hogy munka, render, video konvertálás, stb., ami szintén jelentős tényező, pl. cégeknél, ahol több száz darabot is rendelnek egyszerre ezen tulajdonságokat figyelembe véve.
Nem tudom, hogy ezek mennyire számítanak normál használatnak.
Persze, nem is kerül anniyba, ez tény, vagyis nem azt akarom mondani, hogy nem éri meg az árát (szerintem nagyon is), de sosem értettem egyet azzal, hogy mindenre elég.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Drón topik
- Túra és kirándulás topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Óra topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Formula-1
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GAINWARD RTX 4070 Ghost OC 12GB - ÚJ! 3 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest