- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Youtube Prémium és ChatGPT
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
Az ember notin nem napi szinten és nem mai játékokkal játszik
, az ember dolgozik, médiát fogyaszt, régi kedvenc játékait néha előveszi, ha az 1-2 gyerek vagy a 10-12 óra meló után van rá ideje.
Aki notin játszik az általában még gyerek, még ha a btk alapján büntethető korú is -
Mercutio_
félisten
dVGA mellé nem APU-s procit veszünk, hanem 760K-t 20-ért vagy FX-es procit, ez szerintem evidens.
Van az a szint ahová kevesek az amd-k, de - ahogy már pár helyen leírtam - mind otthoni, mind munkahelyi környezetben többet gyorsít egy SSD beüzemelése, mint a drágább intel procira váltás.
Persze vannak egyedi célfeladatok, de a tipikus irodai batárnagy excell táblákhoz ppt prezentációkhoz, SAP vagy más vállalatirányítási rendszer használathoz + levelezés simán elég egy 65W-os 4magos APU is
satz18: Mit nézzek, akire reagáltam az az asztali i3-hoz hasonlítghatott, én arra a részre reflektáltam, nem foglalkoztam a mobil procikkal
mcloud76: Nem 17, hanem 22k volt a difi eredetileg is, a hátőt pedig biosból le lehet szabályozni, az, hogy valakinek ez kihívás... Valszeg nem 65W-os AMD procival próbáltál összerakni PC-t (holott árban minimális a difi a 100W-osakkal) mert akkor a fogyasztási értékek se okoztak volna lelki problémát
Az "alapratyi" igp-vel pedig sokan játszanak, akik nem vérpistikék, hanem csak néha nosztalgiából előveszik a régebbi vagy lebutítva néhány újabb játékot. Lehet, hogy újdonság, de a vérpityuk csak itt vannak sokan, egyébként kisebbséget alkotnak
Vita pedig nem volt, mivel a vita ész érvek ütköztetésearn: Bocs, a dedikált szó fölött átsiklottam
oda nem is APU kell, ahogy azt fentebb már Bicinek is írtam.
-
Mercutio_
félisten
válasz
djculture #32 üzenetére
Az feltűnik vajon a bősz kommentelőknek, hogy egy 32k-s AMD és 55k-s Intel viszonyát boncolgatják?
kekegsm: Értem, tehát a gyengébb intelben lévő IGP az fasza, de az erősebb AMD-s az semmire se jó, a procierő gyengusz megjegyzést már nem is elemezném, csak 1 apró kérdés: Milyen normál használat során alkalmazott programhoz kevés a 4 magos AMD?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mini-ITX
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Bittorrent topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Újabb európai vasúttársaság vált műholdas internetre
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autodesk - Revit
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest