- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
kazso
tag
válasz
BlackPriest #122 üzenetére
ott nem alternatíva a felhő, ahogy az ország talán 80%-ban sem (nálunk)
De nem csak nálunk. Mindenki azt hiszi, hogy tőlünk nyugatabbra rózsásabb a helyzet és a csapból is 100 Mbit folyik, de ez messze nem így van. Pl. Angliában, ahol most bevezették az OnLive-ot, vannak olyan régiók, ahol egyszerűen nem lehet használni ezt a szolgáltatást, mert annyira gyenge a net szolgáltatás.
-
válasz
BlackPriest #54 üzenetére
Sőt.Volt,hogy még azelőtt feltörték a védelmet,hogy a gyártó kijött volna vele.Feltörhetetlen védelem nincs.
Gondolom elég combos szerverei vannak a szolgáltatóknak,hogy sok-sok felhasználó tolhassa a játékot egyszerre,gyakorlatilag az ő masinájukon.
Itt nem WoW szerverigényekről beszélünk.Ezt alapul véve nem tudom,hogy melyik csapat próbálkozna egy ahhoz hasonló rendszer felépítésével és fenntartásával,mivel az komoly összegeket emésztene fel.
Tehát az sem lenne ingyér.Máris visszatértünk a kályhához.Esetleg valamit rosszul fogok fel?Szerintem a Ph-sok nagy része szívesebben játszik a saját masináján.Bővíti azt,stb.Viszont mi tényleg a szűk réteg vagyunk.A nagy átlag szerintem örülne egy ilyen lehetőségnek.
-
Depression
veterán
válasz
BlackPriest #122 üzenetére
Csak ugye mindkettő jelentősen fejlődik. Nekem már most megadatik a felhő használata, és ennek örülök is, bár ezt mindentől függetlenül sem fogom gyakran használni.
De néhány év múlva a net is eléri azt a szintet, hogy ne 20%-nak legyen elérhető, hanem akár 50-60%-nak alternatíva legyen.Na meg a piac is a laptopok felé mozdult el, a hagyományos számítógépek a kihalás felé tartanak.
Meg azt is meg lehetne nézni, hogy egy átlag/igényesebb gamer mennyi pénzt költ hardverre játékonként. Nagyon-nagyon nem gazdaságos. Pontosan tudom, milyen az, hisz én is képes voltan minden komolyabb játékért komplett gépet cserélni.
-
mrhitoshi
veterán
válasz
BlackPriest #81 üzenetére
A hardver gyártók már így is lassan tesznek a PC-re. Már ma is a szerverek kapják a legnagyobb prioritást. Jóval nagyobb biznisz, mint pepecselni a PC-kel. -
Depression
veterán
válasz
BlackPriest #81 üzenetére
Hatalmas szerverparkok építése jelentősen nagyobb bevétellel kecsegtetnek, mint az otthoni gépekbe diszkrét videókártyák.
És végre kihagyható lesz a directX, jobb lesz a kihasználtság, jobb lesz az optimalizáltság, azaz kevesebb erőforrás kell a driverekhez.Persze nem jövőre lesz ez, és nem is a hardcore játékosoknak fog ez javulást jelenteni.
Viszont ha megjelennek a csak szerveren játszható játékok, akkor ugye a fejlesztőknek is könnyebb lesz optimalizálni.
-
törölt tag
válasz
BlackPriest #74 üzenetére
Szerintem "csak" 4:3.
-
atti_2010
nagyúr
válasz
BlackPriest #54 üzenetére
De ha olyan formába lesz ahogy ők gondolják nem tudod honnan megszerezni a játékot mert az csak a szerverekre lesz telepítve.
-
válasz
BlackPriest #8 üzenetére
Azt azért megnézem.
-
OkosTibiKing
tag
válasz
BlackPriest #30 üzenetére
szerintem itt arra gondolt abu, hogy van otthon rendes netted meg wifi-s modemed.
Bár Tescos gépekre ez mindig jobb mint ha azokon futtatnád.Amúgy késleltetéséről a nagyon régi gépem jut eszembe mikor 6600-on (nv) toltam a crysist kb. 0,2-0,3s-et is késet a kép
-
atti_2010
nagyúr
válasz
BlackPriest #28 üzenetére
Mobil net? Jó ha üvegszálas kábelen elfogadható lesz, nem az akadozós sz@rságon.
-
atti_2010
nagyúr
válasz
BlackPriest #8 üzenetére
Ha a szerveren van a játék csak úgy lehet csalni ha feltöröd a szervert, az meg nem egy egyszerű feladat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- HP OMEN MAX 16T-AH000 - Ultra 9 275HX, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA RTX 5090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest