Hirdetés
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Egyre kevésbé érdekli az okostelefon Európát
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
John Marston #199 üzenetére
“...emlékezzünk csak vissza, hogyan lett erős Japán a második világháború után-....”
Na hogyan?
-
-
Ez így van,sajnos igazad van.
Erről nem a Kínai Népköztársaság tehet, hogy mindenki más oda viszi a gyártást. A kapitalista rendszer, mely a kommunizmus ellen van, Kínában gyártat, mert olcsó. Kicsit önmagának ellentmond...
(Az egyik példa erre, ami eszembe jutott, amikor MICHAEL MOORE beszélgetésre invitálja a NIKE tulajdonosát...na abban minden benne van.) -
-
válasz
Depression #188 üzenetére
Mire gondolsz,hogy olyan gazdaságpolitikát?
-
-
válasz
#88470784 #182 üzenetére
Szerintem senki nem gondolja,hogy“elmaradott”ország Kína.Ezt csak Te látod bele. Amiről korábban többször beszéltem,pont az ellenkezőjét mutatja,hogy gazdaságilag fejlett, erős nagyhatalom.
Viszont:
Általános sztereotípia a Kínaiakról a másolás,lopás,gagyi. Ezt hiába is magyarázza bárki félre,ez így van.Ez a kialakult kép.Aminek oka van.Szóval ezt levetkőzni nem tudják soha.Ez nem azt jelenti,hogy gazdagok,vagy szegények,hanem hogy milyen a gondolkodásmódjuk,életvitelük,èletszemléletük.Érted?
...és VOILÀ! hogyhogynem, minden népcsoportról,országról van egy àltalános megítélés. -
-
Na most álljunk meg egy szóra,Tanár Úr kérem!
Ezt csak arra reagálásképpen írtam,osztottam meg veled egy kis olvasnivalót,amit Te írtál a hozzászólásodban.Méghozzá,hogy... "...Afrikában nincsen semmi,tehát minek menne oda az USA"...
Erre adtam neked linkeket, hogy Kína hogy áll most abban a térségben.Érdekes olvasnivaló.Ennyi.Szóval az,hogy nincs ott semmi,az nem igaz.Szamárságokat ne beszéljünk kérem
A másik meg,hogy Kína hogy áll a dél-amerikai térségben,Közép-Amerikában...de ez már másik téma
-
-
Látom belendültél
Azért azt hozzátenném,hogy Irakba nem a diktatúra megszüntetése miatt vonult be az USA,hanem az olajért. Hírszerzés,tömegpusztító fegyverek,blablabla...Ugye tudod,hogy mást kommunikálnak ki a világnak,mint amit tesznek?
Ne higgyj el mindent,amit a híradóban látsz.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 PRO 5650U 16GB 512GB magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Nikon D3300 + Nikon 18-300mm f/3.5-6.3 G AF-S DX ED VR objektív + tartozékok
- ÚJ !! MacBook Pro 14.2" INCH (M4 PRO - 2024) 14C / 20C / 24 GB / 1 TB / 100% AKKU - Magyar
- Crucial Ballistix Sport LT 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz
- Kingston NV3 1TB (SNV3S/1000G)
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Apple MacBook Air 15,3" M2 (2023) 23 Ciklus - 100% akku , 8GB, 256GB (MQKR3MG/A) Ezüst - MAGYAR
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest