- Garmin topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Yettel topik
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
John Marston #199 üzenetére
“...emlékezzünk csak vissza, hogyan lett erős Japán a második világháború után-....”
Na hogyan?
-
-
Ez így van,sajnos igazad van.
Erről nem a Kínai Népköztársaság tehet, hogy mindenki más oda viszi a gyártást. A kapitalista rendszer, mely a kommunizmus ellen van, Kínában gyártat, mert olcsó. Kicsit önmagának ellentmond...
(Az egyik példa erre, ami eszembe jutott, amikor MICHAEL MOORE beszélgetésre invitálja a NIKE tulajdonosát...na abban minden benne van.) -
-
válasz
Depression #188 üzenetére
Mire gondolsz,hogy olyan gazdaságpolitikát?
-
-
válasz
#88470784 #182 üzenetére
Szerintem senki nem gondolja,hogy“elmaradott”ország Kína.Ezt csak Te látod bele. Amiről korábban többször beszéltem,pont az ellenkezőjét mutatja,hogy gazdaságilag fejlett, erős nagyhatalom.
Viszont:
Általános sztereotípia a Kínaiakról a másolás,lopás,gagyi. Ezt hiába is magyarázza bárki félre,ez így van.Ez a kialakult kép.Aminek oka van.Szóval ezt levetkőzni nem tudják soha.Ez nem azt jelenti,hogy gazdagok,vagy szegények,hanem hogy milyen a gondolkodásmódjuk,életvitelük,èletszemléletük.Érted?
...és VOILÀ! hogyhogynem, minden népcsoportról,országról van egy àltalános megítélés. -
-
Na most álljunk meg egy szóra,Tanár Úr kérem!
Ezt csak arra reagálásképpen írtam,osztottam meg veled egy kis olvasnivalót,amit Te írtál a hozzászólásodban.Méghozzá,hogy... "...Afrikában nincsen semmi,tehát minek menne oda az USA"...
Erre adtam neked linkeket, hogy Kína hogy áll most abban a térségben.Érdekes olvasnivaló.Ennyi.Szóval az,hogy nincs ott semmi,az nem igaz.Szamárságokat ne beszéljünk kérem
A másik meg,hogy Kína hogy áll a dél-amerikai térségben,Közép-Amerikában...de ez már másik téma
-
-
Látom belendültél
Azért azt hozzátenném,hogy Irakba nem a diktatúra megszüntetése miatt vonult be az USA,hanem az olajért. Hírszerzés,tömegpusztító fegyverek,blablabla...Ugye tudod,hogy mást kommunikálnak ki a világnak,mint amit tesznek?
Ne higgyj el mindent,amit a híradóban látsz.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Metal topik
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Proxmox VE
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 7700X - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Apple Watch ultra 2 49mm Natur Titanium, Új, 1 év Apple garanciával
- Gamer PC - R5 5600, RTX 3060 és 16gb RAM + GARANCIA
- HP Zbook 14 laptop (14FHD/I7-G5/8GB/128SSD/MagyarVilágítós)
- Jó áron ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 Laptop! / i5-1245U 16GB 256GB
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest