- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- One mobilszolgáltatások
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
John Marston
csendes tag
válasz
TheBikerider #226 üzenetére
Sony, Panasonic, Hitachi, Sharp, Casio, Nissan, Toyota, Mitshubitsi, Subaru, Suzuki, Hona, Yamaha, Kawasaki, TDK, 3M, Nikon, Canon, Minolta, stb. Technológia fejlesztések, ipari felemelkedés, elektronika, műszaki cikkek, gépjárműgyártás, robotika.
-
Depression
veterán
válasz
TheBikerider #184 üzenetére
20 évvel ezelőtt arra vágytam, hogy Magyarország a kínainak megfelelő gazdaságpolitikát végezzen. De a mi politikusaink fordítva ültek a lovon. A legszembetűnőbb artijus. Azok pampognak adókiesésről, miközben 2 lapatáttal tolják külföldre milliomosoknak a pénzt. Közben Kína meg igyekezett minden pénzt megtartani, sz. rtak az amerikai szabadalmakra, minden tudást begyűjtöttek, és nagyhatalommá váltak. A dél-kóreai samsung is másolással kezdte.
Most, hogy az EU-ban vagyunk, persze ez már nem lehetséges. -
törölt tag
válasz
TheBikerider #184 üzenetére
Pont most írtál le egy sztereotipíát
-
Stabi83
senior tag
válasz
TheBikerider #174 üzenetére
Szerintem nem egyről beszélünk, elbeszéltünk egymás mellett...
-
Stabi83
senior tag
válasz
TheBikerider #171 üzenetére
Nem látom hogy ez miben lenne más mint amikor az USA nyomta a tőkét nyugat európába a háború után vagy tette a közelkeleten nem is olyan régen.
A háborúnál csak az építés nagyobb üzlet....
És az utánna ott maradó gazdasági befolyás... -
Stabi83
senior tag
válasz
TheBikerider #160 üzenetére
Emberbaráti szeretetből???
Kína mindenhol ott van már gazdaságilag. Katonailag az USA szokott menni. Ezért is mondtam hogy egyiket sem kell félteni...Én arra gondoltam hogy nem hallottam arról a híreket hogy amerikai csapatok érkeztek afrikai bizonyos részeira abból a célból hogy megfékezzék a tömeg gyilkosságokat , etnikai tisztogatásokat és véreskezű hadurakat... Ja nincsen ott sem olaj sem.pedig más... Akkor a demokrácia és az emberek védelme már nem is édekes...
-
Stabi83
senior tag
válasz
TheBikerider #147 üzenetére
Erre céloztam én is...
Nem a.szabadságunkat és a demokráciát féltik hanem a befolyásukat és a hatalmukat.
Afrikába miért nem védik a demokráciát és az emberi jogokat? Mert semmi hasznuk belőle.
A huaweit is basztatják mert fenyegetés nekik. Régen nagy Szoviet démon volt most pedig sok kicsi lopós kínai az ellenségképben.U.i.: Az USA és a Facebook sosem hazudik ezt megmondta a Twitter is...
-
Weeman1
veterán
válasz
TheBikerider #78 üzenetére
Pedig sokan vannak.
-
válasz
TheBikerider #89 üzenetére
Szóval akkor a Xiaominál sosenem lesz ilyen probléma, ne hüvejt vegyetek hanem Xiaomit.
ui.: A címem a régi...
-
kbyte1024
veterán
válasz
TheBikerider #89 üzenetére
hm.....Huawei mediapad T5-öm van
húúúde jóóóóóó húúúú de hasít!!!
ez így jó lesz ?
-
válasz
TheBikerider #81 üzenetére
Amennyi xiaomi cuccom van lassan már nekem is küldhetnének valamit, mondjuk részvény jó lenne...
Egyszer elutazók Kínába tuti engem felismer a rendszer és jó sok pontom lesz... -
janeszgol
félisten
válasz
TheBikerider #81 üzenetére
Aki kínai telót használ, az ezentúl csak többesszámban beszéljen, mert ugye mindig ott van a nagytestvír.
-
válasz
TheBikerider #63 üzenetére
"Mivel olvasták a kommentjeidet Ők is,a Google már foglalkozik a problémáddal"
fekete listán vagy folyamatosan szar éttermet és helyeket fognak neked ajánlani...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ennyi időre felfüggesztette az amerikai kormányzat az embargós intézkedéseket, hogy a piacok fel tudjanak készülni a változásokra.
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Napelem
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest