- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- MIUI / HyperOS topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
tibcsi0407 #195 üzenetére
Én már előtte beleszerettem a Puppylinuxba, Ezért, amikor először belenéztem egy Androidos teló fájlrendszerébe, azonnal "otthon voltam". Így az Android is "barát" lett. Windows -t nem próbáltam, az IOS -ről meg kb. 10 perc után fogalmazódott meg bennem az a kérdés, hogy:
Ez valami vicc, vagy véletlenül valami gyerekeknek szánt verziót adtak a kezembe? -
törölt tag
válasz
tibcsi0407 #193 üzenetére
Az Android Linux alapú kernelre épül, ezért a főbb tulajdonságaik megegyeznek. Vagyis, az Android rendkívül felhasználóbarát. Csak megválogatja a barátait.
-
#Chris
tag
válasz
tibcsi0407 #189 üzenetére
Ha jogos a kritika azt mondom igazad van. Nekem nem szívügyem egyik szar gyártó seggének a nyalása se, mint nektek. A tények tények.
-
no more
veterán
válasz
tibcsi0407 #178 üzenetére
Na, ennyi.
(#181) #Chris: Na, most meg már inkább ne frissítsék?
Amúgy, ha megnézed ezt a videót, itt láthatod, mennyire akadozik a droid és milyen lassúak az Androidos telefonok, a WP pedig mennyire szupergyors és stabil.
-
törölt tag
válasz
tibcsi0407 #104 üzenetére
Video: azért a végén a csóka 'megcseréli' a két telót...
Szal a gyorsabb a LETV, ha nem jönne át másnak...
-
erer1000
őstag
válasz
tibcsi0407 #124 üzenetére
gépipari szakképző gépész osztály 12.évfolyam
technikusin sztem se fogja így tartani magát, mechanika beadandót így is mással csináltatja 2000ért -
erer1000
őstag
válasz
tibcsi0407 #122 üzenetére
áá dehogy
mondjuk stabil 3as mindenből szóval közben azért hallja amit mond a tanár -
erer1000
őstag
válasz
tibcsi0407 #120 üzenetére
nyílván nem az az elsődleges fogyasztó, de sokmindenen lehet úgy spórolni hogy ne menjen a teljesítmény és a felhasználói élmény rovására, de energiát is spóroljunk, és még a kisebb dolgok is számítanak valamennyi
2100mAh-val 07-22ig kihúzom én 15-20%on szokott lenni ilyenkor. de tényleg felhasználó függű.
egyik ismerősöm külső akku pakkal jár iskolába mert végig játszik max fényerőn. -
erer1000
őstag
válasz
tibcsi0407 #118 üzenetére
nyílván az újabbak kevesebbet fogyasztanak, evidens, és elvárható
ezek 1,5GB memóriák csak 4db-ot stackelve 6GB os mobilok is lehetségesek.20%al fogyaszt kevesebbet, de ha többet teszünk bele, akkor oda a spórolt energia.
mondjuk ha rendes akkut raknak a mobilba amivel rendes használat mellett nap végéig kihúzza akkor tegyék, nincs úgy probléma ! -
erer1000
őstag
válasz
tibcsi0407 #113 üzenetére
"Szerintem senkinek kára nem származik a több memóriából. Max nem használja ki"
ha ott van 6GB a telóban de tfh 2-t használ csak ki az ember akkor már inkább 3GB ból használjon csak 2-t, hisz a ram folyamatosan frissíti magát ami áramot fogyaszt mindig!
Wiki:
"Egy memória cellát egy kondenzátor és egy tranzisztor épít fel. Az információt addig tárolja, amíg a kondenzátor ki nem sül. Az információ elvesztését kiküszöböli a memória frissítése." -
mizoli
addikt
válasz
tibcsi0407 #113 üzenetére
Pontosan így van.
-
erer1000
őstag
válasz
tibcsi0407 #106 üzenetére
ja értem akkor az alkalmazás dolgot.
szerencsére ilyenről nincs szó, funkcionálisan ugyan azt tudják az eddigi appok amiket androidon és bb-n is használok.na ja a árazás :')
én is csak akkor szálltam be amikor estek az árak.
sajnos ez az árazás megmaradt onnan amikor 20-25% volt a market share és 40millios éves eladás volt, amikor pörögtek. -
erer1000
őstag
válasz
tibcsi0407 #104 üzenetére
nem a rendszer minősége határozza meg a rendszer piaci arányát.
sajnos a BB 10 és mobilok szinte semmi reklámot, hype-ot nem kapott.
32 fős osztályban 4en hallottak csak a BB-rol, így nehéz elterjedni.minőségi appokon nem tudom miket értesz pontosan, írnál néhányat?
tény kb 70.000 app érhető el, de snapchatet leszamitva kb minden megtalaltam. WP-m nem volt, csak 1 ismerősömnek van így arról nem igazán tudok nyilatkozni. Videót 1ora múlva megnezem ha hazaerek -
erer1000
őstag
válasz
tibcsi0407 #99 üzenetére
BlackBerry tulaj vagyok, fentebb leírtam mi mennyit használ a korábban említett fórum társ androidjához képest.
sokat számít az optimalizálás amit sokszor elhagynak.
tobb ram, nagyobb fogyasztás valamivel, ergo optimalizálással nagyobb akku időt is ki lehetne hozni.
PC-t ne keverjük teljese ide. ott rendes multitasking van, ami mobilok közt nem igazán mondható el mindenhol.
azt nem nevezzük annak hogy YT böngészőbe megy megnyitunk más programot és zene leáll stb
8GB ramos mobillal töredékét nem tudod csinálni iegy 8GB os akár Ddr2 PChez képest
-
törölt tag
válasz
tibcsi0407 #99 üzenetére
Sztem az is tök jó lenne, ha Androidon a felhasználó tudna saját használatra tárhelyet leválasztani a ram -ból. Pl. logolásokhoz, amiknek a kiírogattatásával nem terhelné fölöslegesen az erőforrásokat és a fizikai tárhelyet.
-
Wesder
titán
válasz
tibcsi0407 #99 üzenetére
Ezek szerint nekik PC-be is elég az 1-2GB
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elden Ring
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Medence topik
- EA Sports WRC '23
- eBay
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest