Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• csongi

veterán

válasz #Chris #181 üzenetére

Ne haragudj, de valami Ms alkalmazott vagy, vagy reszedest kapsz az eladasokbol? Teljesen atlepted a valosag dimenziojat. Neked mikor volt a kezedben egy MTK 4magos 1Gb rammal szerelt kinai fostalicska androidos keszuleke? Mar kezd fajni az elvakultsagod :). 4.4 es 5.1 el fenyevekre van egy kategoria levo 535 elott. Akinek ez a keszulek huu de jo es mennyire gurdulekeny, haaaat. Inkabb nem irok jellemzot. Megertem akinek jo a windows de nehogyma a szoftverek csucsa legyen. Biztonsag ide vagy oda, majd akkor is ezt ird ha egyszer feleled cortana.
    Volt mar badam, droid 1.5 el kezdtem, most van 8.1, de ez a rendszer egy hulladek a telefonnal egyutt. Frissites ide vagy oda.Teljesen el vagy tevedve. Ez Egy fapad, és no coment. Zenelejetszas vicc. Filmek ficc. Nevjegyzek vicc. Ezek a valtozo kockak.haat a fene esz meg miatta, allandoan valtozik,,, mekkora boldogsag... Egy hatterkepet bealitani nem lehet, ikon kezeles vicc. Alkalmazasok vicc. Stb.
    Megertem hogy telefon, csak akkor fel kell tenni egy nyomogombos telefonra, es nem kell eroltetni az okos mivoltat, mert ez sok minden csak nem az.
    A keszulekbe meg boszen lathato mindenutt Madein China. Eljen Amerika!!!!

• csongi

veterán

Erdekes ossze vetes:).
    En egy thl400 es az 535 kozott latok elterest. A thl a maga alap androidjaval sokkal hasznalhatobb. Egy alom a win8.1 hez kepest, azonos hardverek mellett. Ezer sebbol verzik a win. Legalabbis felhasznaloi elvezet szintjen. De haten egy falhasznalo vagyok aki elvezne a vasarolt csomag szolgaltatasat. Es itt mar egy kozep kategorias android kb 60-70k arszintem mar tud olyat nyujtani amit az alma 200k ert. Sajna a win jelenleg eltevedt, es ez egyre szembetunobb. A mobil vilagba nem elegendo a pc- n megszokott frissitesi metodus. Ez sokkal dinamikusabb. Itt gyorsabban kell reagalni. Itt lett egy kis elsakkozas. Nem tudom ezt meg oldjak e a jovobe? De jelenleg igeretek hanzanak el, kozben a kerdesekre kikerulo valaszokat adnak.

Tovabba minek hasonlitani egy almat egy robottal? Ez a 6 giga rammal szerelt keszulek fele annyiba fog kerulni mint az alma. Ha az apple telefonja 1Mb igen egy mega rammal tud siman futni, fusson. Azert a negyed millaert elvart. Nem azert vesznek majfont mert milyen hardverrel van szerelve. De az ujabb verziok igen is hardver igenyeaebbek, az hogy melyik rendszer mennyivel elegszik meg az mas kerdes. Az viszont nem kerdes, hogy mindegyik oprendszer optimalizalatlan, vagyis sosem lesz az. Ha az lenne akkor nagy beallas lenne a piacon. Gyartanak hardvert de megis a szoftver reszleg mozgatja a piacot. Amennyiben nem lenne fejlettebb ujabbkiadasok nem lenne hardver fejlesztes sem.

Ez ketyere 6giga rammal jon es kesz. Ez elott en is feleslegesnek tartottam. De ha ugyan annyi aramot fogyaszt mi t a 3 giga, akkor johet idovel a szoftverek megtoltik ha akarjuk ha nem.:)

• csongi

veterán

válasz Crytek #80 üzenetére

Ebben igazad van, de ez van. Olyat kell nézni amiben benne van. nekem a Vodával, eddig nem volt gondom. 900/2100 3G készülékem volt. Igazai Vidék, Csongrád, Békés, Bácskiskun Megyék. Ahol mobilnet sem volt szinte telefonálási lehetőség is gyatra kategóriába került át. Megértem, a b20 hiányát, de akkor is a szolgáltatóknak kellene ehhez alkalmazkodni. Sajnos itthon a frekvencia törvény a fellendülés magas fokát képzi. Ha jól emlékszem a frekvencia kiosztásnál pont ez volt az egyik sarkalatos pontja, ami mellett érveltek a szolgáltatók, hogy a 800Mhz nem lesz elég jó. Ha tévedek elnézést, régen volt.
    Amit te keresel készüléket még nem gyártották le szerintem :)
    De remélem a Projekt ARA meghozza a várva várt áttörést. A számomra megfelelő készülék sincs forgalomba, de nem tudok mit kezdeni a dologgal, megalkuszom azzal ami van, és árban elérhető. Engem minden boldoggá tenne jelenleg ami nem Win10 van :)

• csongi

veterán

válasz Crytek #75 üzenetére

Talán a szolgáltatóknak kellene túllépni a B20-on. Miért elvárt egy régi frekvenciát támogatni?
    Kishazánk elképeszető gazdasági fejlődésének köszönhető a b20 megléte.

• csongi

veterán

A kijelzo utan gondolom a ram is samaung, es ha az uj fejlesztesu akkor a 6Gb kevesebbet eszik mint az elozo genereciobol a 3Gb. Ha a regit kapja gyalazatos uzem idore szamithatunk. :) de ezt a bakit csak nem kovetik el.Kenytelenek emelni, mert a cpu igp sebeasege olyan mertekben no, hogy a keves rammal vissza lenne fogva
    es nem csak a mennyiseguk de az olvasasi irasi sebesseguk is no. Ez van.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés