- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sword
őstag
Van itthon több iphone, ipad is,persze android mobilok és tabletek és windowsos tablet is, mint ahogy többünknél.
Aki azt hiszi, hogy az egyik is ezek közül tökéletes, azzal nem érdemes vitatkozni. Azt el tudom fogadni, hogy a tudásért, rugalmasságért és testreszabhatóságért van olyan oprendszer, aminek emiatt jobban meg tudom bocsájtani a tökéletlenségét.Az pedig tipikus szektás hozzáállás, hogy kiemeled, amire tudsz fröcsögni, a többi érvet egyszerűen ignorálod. Nincs értelme több leütést pazarolni a hsz-eidre.
Uff. -
Sword
őstag
válasz
Aethelstone #35 üzenetére
Nekem is jó a fekete fehér Junoszty, a hangja rossz, mellette ül a zongorista... Mipöcsnek színes tv? Sőt, hallottam már olyanról, hogy HD, UHD, 3D felesleges 2-3 betűs kombinációk...
Ehhe
-
Sword
őstag
A Samu optimalizálatlansága csak egy jó példa a jelenségre.
De ha csak 1 Gb RAM-od van, sosem fog beleférni beleférni 4-6 Gb-nyi cucc, erre kisebb fogadásokat mernék tenni
1 Gb RAM-ból megeszik több száz megát maga a teló (oprendszer, ilyen olyan processek, gps és még ezer dolog) soha sem lesz olyan, hogy beraksz háttérbe egy progit és bármennyivel később ott folytatod, ahol abbahagytad. Ki fogja lőni a memóriából és az egész appot tölti be be nulláról ha újra akarod használni. -
Sword
őstag
Pedig marha egyszerű.
Nem kell újratölteni az alkalmazásokat, miután háttérből újra elő akarod venni. Ott folytatod, ahol abbahagytad. Nézz meg egy Samsungot, háttérbe rakod a chrome-ot, 2 perc után újra fogja tölteni az oldalt, nem tudja megjegyezni, hogy hol tartottál az olvasásban az oldalon és ami vicc, hogy újratöltés után a régi állapotú oldal elejére rak még csak nem is valójában frissít.
Míg mondjuk egy Asus Zenfone 2-n (4 Gb RAM) akár több játék is belefér a memóriába "félbehagyva", max. kirak pause menübe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox Series X|S
- Windows 11
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kedvenc zene a mai napra
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- E-roller topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest