Új hozzászólás Aktív témák
-
m1lan
őstag
Az iOS, ez meg Android. Más elven működnek, más az igényük.
Ettől függetlenül az 1 giga RAM iOS alatt sem lesz több, az untig elég kicsit erős. Több helyen is olvastam már, hogy a Safarinak nem kell sok megnyitott oldal ahhoz, hogy dobjon egy hátast ennyi memóriával felszerelt készülékeken
Ettől függetlenül szerintem sem kell(ene) egy telefonba 6 giga RAM, de legalább időtállóvá teszi jó pár évig. Megfelelő optimalizáció és kevés bloatware mellett ennek a fele is bőven elegendő.
-
bozont
veterán
Azt én sem, viszont nekem a Meizu Pro 5 sokkal olcsóbb volt mint az Galaxy S6 Edge (de még a sima S6-tól is, ha nem nézzük az azonos méretet). Igaz nincs b20 és kicsit gyengébb a kamera, viszont ugyanaz a hardver, több ram és belsőtárhely, fogad sd kártyát és elég jó a gyári rom. Igaz nem hibátlan, de melyik az?
A 6GB manapság még lehet hogy sok, később meg majd kiderül, de részemről 2gb a minimum és 3-4gb az ajánlott a gördülékeny használathoz. -
Dominó85
addikt
-
BalanceR
addikt
Remek!
Nagyon ügyes vagy, hogy egy fantasztikus cég remek termékét választottad! Nagyon okos vagy.
Használd csak tovább a hibátlan Szupertelefonod, és mond csak el a világnak, hogy milyen jó érzés apple terméket használni. Mert Te különleges vagy.Na, és most hogy megetettem a trollt, mehet tovább a topic...
( De tényleg, miért van az, hogy egy gyártó megjelenik valamivel, ami addig nem volt, új, és haladó szellemű, és máris jönnek az almafanok, hogy mekkora béna már...
Mert ugye a Note milyen sz@r, mert 5 col, a 4 col bőven elég, aztán az apple is érdekes módon tepsi lett, ugyanez volt a ram méretével, meg a processzorokkal, meg a kamera felbontással, meg az értesítési sávval, az alkalmazásváltóval, meg reggelig sorolhatnám... És majd ha 5 év múlva ezeknek a trolloknak az I9sében 6 GB ram lesz, majd jól elmondják , mekkora előnye van a Galaxy s16 32GB ramjához képest...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest