- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
Új hozzászólás Aktív témák
-
juiced
csendes tag
válasz
honfoglalo #12 üzenetére
Egyet értek veled! Sajnos nekem is romlott a szemem, ezért is próbálom csökkenteni az iPad, gép előtt töltött időt
(Nem mindig könnyű, egy jó kis tesztre várva
)
-
Zirowe
nagyúr
válasz
honfoglalo #1 üzenetére
Én meg egy évi 60"-as felhasználás után azt érzem kocsinek, és szeretnék nagyobbra váltani majd vmikor.
-
Ijk
nagyúr
válasz
honfoglalo #6 üzenetére
Mert ha könyvolvasót nézel közelről az szerinted jobb mint hogy monitort nézel ugyanolyan messziről. 2-3m ezekhez képest meg elég nagy távolság.
Ami károsítja a szemet ha hosszú ideig, szünet nélkül egy helyre fókuszálsz. -
StLui
veterán
válasz
honfoglalo #6 üzenetére
Ezt írtad most egy könyvelőnek, aki 20 éve a gép előtt ül, ráadásul pár 7 éve a tőzsdével is foglalkozom, így 8-tól éjfélig is képes vagyok sokszor bambulni a képernyőn
-
StLui
veterán
válasz
honfoglalo #1 üzenetére
65-öst néztem 2 méterről, az már jó arány, mozi érzést nyújtott, 50-hez 1,5 méterre kéne ülni ugyanehez. Magamnak otthonra 120-as képet tervezek vetíteni 3 méteren belüli nézési távhoz. Moziban milyen messze ülsz a vászonszélességéhez képest?
-
elefant
őstag
válasz
honfoglalo #1 üzenetére
hát én még egy tévénél se éreztem azt, hogy nagy lenne. szerintem idővel mindent meg lehet szokni. még azt is, hogy a szoba egyik fala tulajdonképpen egy televízió
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest