- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Ha szeretnél egy kis plusz teljesítményt kihozni olcsón a régi 775-ös alaplapodból tegyél bele 4 magos 771-es Xeon CPU-t.
Kérlek olvasd el a cikket és a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
válasz
hjaneka87 #5812 üzenetére
Nincs is akkora lemaradásban a 771, ahhoz képest, hogy nista HT:
Esetleg ha arra jársz, tolj rá egy LinXet, lássuk mit bír a masinéria.
-
Speed®
titán
válasz
hjaneka87 #5805 üzenetére
HP DL360 G5
2x Xeon 5460
8GB FBDDR2
Ati R ES1000
Van itt erő -
motorhead
aktív tag
válasz
hjaneka87 #5807 üzenetére
Itt néztem, de nem hozza az ark.intel.
http://ark.intel.com/products/37104/Intel-Xeon-Processor-E5540-8M-Cache-2_53-GHz-5_86-GTs-Intel-QPI
Amúgy meg elmennek a sunyiba, mert ez egy nagyon jól áttekinthető táblázatba szedett infót adott a procikról, amíg át nem tértek erre a béna megjelenítési módra.
-
motorhead
aktív tag
válasz
hjaneka87 #5718 üzenetére
Nem semmi cuccok. Jó lenne próbálgatni őket, teszteket látni. CinebenchR15 pl.. Engem is annyira elragadott a xeon téma, hogy másban már nem is gondolkodom.
Ha egyszer az Lga775 behal, lépek egy szintet xeon platformon még ha nem is annyira ésszerű. Bár szerintem az..
-
Speed®
titán
válasz
hjaneka87 #5657 üzenetére
Csökkent->teszt->csökkent->teszt..amíg stabil. Multiplatform eljárás
_Alister_
Szerintem maga az MCH nem bírja, ahogy DDR2nél a 2GBos modulok, úgy DDR3nál a 4GBosok is nehéz falatok..a legtöbb lap esetében ugye maga a gyártó is leírja, milyen szervezéssel fog menni 1600on, milyennel nem..nem ok nélkül. -
Speed®
titán
válasz
hjaneka87 #5653 üzenetére
Jó az a szenzor..? Mert a pH tesztben jóval többet mértek anno, azóta meg eltelt pár év, mióta gyártották..érdemes lenne újrakenni, ill. a déli hidat is felszerelni valami bordával, mert az is izzik ám rendesen és kényes a melója közben.
-
firstman3333
tag
válasz
hjaneka87 #5440 üzenetére
Azért ez az aida stressz teszt nekem még sokszor olyan beállításoknál is elment ahol a rendszer prime95 vagy ibt alatt is igen hamar összesz@rta magát. A magokat maximális órajelen hajtja,de nem teljes kihasználtság mellett. Ezt észreveheted a hőfokoknál is.Nem szabad erre hagyatkozni,esetleg arra jó hogy ellenőrizd hogy megy e minden mag,stb...
-
Speed®
titán
válasz
hjaneka87 #5298 üzenetére
delidded.com-on van report X5450ről is a lapoddal, de a VRM miatt én maradnék az E/E0 vonalon, ill. nem tudom mit bír a chipset FSBben, de minél magasabb szorzót vadásznék..lehet jó egy X5450/60 is olcsón, csak alulfeszelés legyen, különben meleg lesz körülötte a helyzet..a déli hídra is faragj valami bordát, ha nincs útban semminek..elég lowcost volt anno ez a kivitel :S
-
Pécsi gyerek
addikt
válasz
hjaneka87 #5260 üzenetére
Az annyát a köcsögnek,már bocsánat 😈Én is vettem itt topic tagtól smd hiányos xeon e 5450- et 3 vagy 4 ezerért már nem emlékszem.DE !!! TÁJÉKOZTATOTT ARRÓL HOGY HIÁNYOS !!! A procit tesztelte,és 4 Ghz-eken szaladgált,hiba nélkűl stb.Igaz nekem asszem csak 1 vagy 2 smd hiányzott,de azóta is hiba nélkűl fut.Gta 5 egyébb játékokat is nagyon szereti 😀
És így utólag ennyi pénzért,nagyon nagy vétel volt. -
VinoRosso
veterán
válasz
hjaneka87 #5244 üzenetére
Mikor kivette neki jó volt
mikor betette akkor meg az asszonynak volt jó.
No de félre a tréfát, szerintem simán lehet, hogy hibás a proci, a jobb alsó sarokban lévő SMD is mintha ferde lenne, nézd meg nem laza e, meg próbáld ki egy másik lapban, azt ha ott se megy akkor vszeg kuka. -
Wiipera
csendes tag
válasz
hjaneka87 #5244 üzenetére
Az ic/kondi hiányos procikkal nekem jó a tapasztalatom. Megfordult jó pár nálam, amin 1-3 hiányzott és eddig mind hiba nélkül működött. Az igaz, hogy a te procidról 5 db hiányzik, ha jól látom. Lehet ez a mennyiség már "sok".
Az Nforce chipszetekkel vegyes tapasztalatom van. Úgyhogy könnyen lehet, hogy pont egy olyan lapod van, amiben hiába a frissített mikrokódú biosz, mégsem kezeli a Xeon procikat.
Kéne a közeledben valakit keresni, akinél ki lehetne próbálni a procit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest