Új hozzászólás Aktív témák
-
Alogonomus
őstag
"A böngésző ilyenkor idle process lesz, semmiben nem zavar be"
Hát azért nekem most 8-15%-ot foglal be a Firefox egy 3400G esetén úgy, hogy 7 oldal van nyitva, bár az egyik fülön fut egy Twitch, másikon egy Youtube. Másik kettőn pedig egy játék rajongói oldala, ami reális, hogy játék közben többeknél nyitva lehet, hogy átkattinthassanak rá valamit leellenőrizni. Azért ezt az átlag mondjuk 10%-ot nem érzem lényegtelennek. Ez egy fél mag. Persze ez most csak egy random próba volt, de a valóságban is hasonló plusz terhelés jelentkezhet.
"vírusirtó"
Nekem például egy külön vírusirtó fut az otthoni gépemen.
-
Laraxior
titán
Volt konzolom, kétszer is rápróbáltam, de valahogy a PC nagyobb szabadságot ad.
De ja ellennék nélküle. Motor se kellene, mert van amikor csak 2000km-t megyek egy évben, vagy annyit se
Nekem azt tanították, hogy a vantól nem kell félni. Azt nem mondom, hogy enni nem kér, mert közben viszi a pénzt, de valahogy csak belefér, hogy elálldogáljon a garázsban, aztán ha úgy van, elővegyem.
PC is jobb ha van#76 keIdor Valószínűleg annyi gyorsulást fog hozni a játékokban az új rendszer, mint amennyit eddig tettek hozzá. Kb semmit.
-
hokuszpk
nagyúr
nem a turot nem, meg nemreg kidolt regi lapom ilyen "Energy Star" logoval jelentkezett be, egy idoben monitorokra is ragasztva volt, inkabb kikopott.
-
E.Kaufmann
veterán
-
S_x96x_S
addikt
> A felső kategória után az észt ki lehet hagyni a képletből.
Bár a kivétel erősíti a szabályt !
azért lehet - hogy valakinek így is megéri,
mert például ki tudja termelni a többletköltséget.
( és még így jobban megéri neki mint egy HEDT )Igazából az a baj,
hogy "~olcsó" PCIe Gen5 -ös platform
- idén csak az Intelnél lesz.Az "~olcsó" -t a többi Gen5-ös alternativához kell érteni.
Egy High-Frequency Trading (HFT) - nél,
apró nanosec-es gyorsulások hatása is dollár milliókban mérhető.Ezzel ellentétben egy átlagos játékosnál pár FPS eltérésnek nincs akkora hatása - viszont ők adják ki a piac 95% -át.
-
S_x96x_S
addikt
> , mert a konkurencia 16 teljes maggal 150W-nál megáll.
akár ..
de az AMD ( konkurencia ) - 32 thread.
Ez meg csak 24 thread. ( 8P + 8E )
és ha a fogyasztást nem nézzük
pariban van ( ~ picit jobb ) az 5950x-es zen3-al.Azért szerintem
- a DDR5 -is rásegit egy picit a teljesítményre.
- és majd a Gen5 -ös GPU-k is rátesznek még
( a már garantáltan alacsonyabb latency-vel)
és ilyenje idén még nem nagyon lesz az AMD-nek.A verseny jó !
-
Laraxior
titán
Persze-persze. Benézek néha-néha az AMD topikba, csak nem írok be.
Ott is vannak ugyanúgy 200W feletti értékek, szóval nem kell a sóder
Játékok alatt az Intel is elvan 120W-al#10 Anachronix: Az én fejemben is megfordult már ez, nem tudom, hogy az Intel mérnökeiében miért nem. De már az is jó lenne, ha egy tisztességes hegesztőbrigádot hívnának a kupakokhoz, és nem a usernek kellene elvégezni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Diablo IV
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- War Thunder - MMO Combat Game
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- Kerékpársportok
- Milyen program, ami...?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged