Új hozzászólás Aktív témák
-
Alogonomus
őstag
válasz
Alogonomus #155 üzenetére
-
arabus
addikt
válasz
Alogonomus #155 üzenetére
A lehet és az az között nagy különbség van.
Mint ahogy az Intel idle 5w és AMD 45w között is.
Sajnos az Io die fogyasztást nem sikerült nekik lecsökkenteni. -
arabus
addikt
válasz
Alogonomus #153 üzenetére
-
arabus
addikt
válasz
Alogonomus #151 üzenetére
Ugyanúgy az a pár csúcs tuning lap AMD oldalon is 22 fázisos.
Ja ezt épp elfelejtettük.
22x 90A az a 7000 MHz-es oc ra van.
Nem azért mert átlagembernek szükséges 360.ezres lap. -
arabus
addikt
válasz
Alogonomus #148 üzenetére
-
törölt tag
válasz
Alogonomus #148 üzenetére
Ennek úgy lenne gyakorlati haszna, ha le mernék írni, hogy min. mekkora kapacitás kell az alaplapra ami áthidalja a csúcsokat, és min mennyi áramot kell a 12V-os ágon biztosítani a tápegységnek.
Pl.: ha kiderülne, hogy 1KW alatt ne is próbálkozzunk tápegységgel, egy közepes "300W-os" VGA-val, meg egy nem a legdrágábbnak számító "100W körüli" CPU-val. ?!
-
PuMbA
titán
válasz
Alogonomus #94 üzenetére
Ha videót vágsz mellette, hogy ne számítana..., de ha csak pár kommunikációs program, pár sima weblap van nyitva, az nem számít
Mondom, olyan igényekről írsz, amiket ezek szerint én nem ismerek. Minek Twitch-elnék meg YouTube-oznék játék közben? El se tudom képzelni. Nekem elég egyszerre 1 dologra koncentrálni. De ha ma ez az alap, hát nem tudom.
-
PuMbA
titán
válasz
Alogonomus #92 üzenetére
Hát nem tudom, én régi játékos vagyok, de játék közben egy honlapot vagy akármit se nézek. Sosem volt és sosincs nyitva böngésző vagy bármi más, ami zavarna vagy becsipogna a játékba. Játszok és nem akarom, hogy a játékélményből ki-be ugráljak Alt+Tab-bal vagy két monitorral
A mai fiataloknak lehet az kell, hogy játék közben még 5000 lényegtelen dologgal foglalkozzanak, de ez már extra. A játékok futtatását csak a játék futtatásával kell mérni, nem pedig egyéni igények alapján, hogy valaki nyitva hagy 60 böngésző tab-ot, mert az egyéni igény. Nem kötelező senkinek sem.
-
PuMbA
titán
válasz
Alogonomus #90 üzenetére
"a játék mellett általában fut egy böngésző néhány aktív füllel"
A böngésző ilyenkor idle process lesz, semmiben nem zavar be
Már egy ideje a Chrome ráadásul olyat is csinál, hogy ha egy lejátszás alatt lévő videós fülről átváltasz másikra, automatikusan leveszi a videó minőségét a legalacsonyabbra... 360p, 144p.
"vírusirtó"
Ez minden gépen fut, hiszen Windows 10-en is alapértelmezetten van.
"egy valamilyen cseverőszoftver, esetleg segédprogram az egér/bill/fülhallgató halmazhoz, "
Pár % proci és memória használaton kívül ezek semmit sem okoznak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Filmvilág
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- TCL LCD és LED TV-k
- Konteó topic
- Házimozi haladó szinten
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Milyen videókártyát?
- Hamarosan leszűkíti a támogatott hardvereit az NVIDIA
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest