- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Honor 200 Pro - mobilportré
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Új hozzászólás Aktív témák
-
arn
félisten
válasz Robi BALBOA #244 üzenetére
Android ala keves lesz 2g a kozeljovoben.
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
arn
félisten
Mivel en tobbnyire androidot hasznalok, nekem epp a megszokott appok hianyoznak iosen, es van amibol nem tetszik annyira az ioses, es sokminden tenyleg dragabb.
Az ipademen gyakrabban van olyan helyzet, hogy max bezarni tudom a programot, mert megakadt vhol. 3x annyiert vettem, mint a nexus tabletet, de a hwen kivul nagyon nem bejovos az egesz, pedig probalom nagyon szeretni. Ha lesz normalis nexusos tablet, reszemrol rovidre is zarom az apple temat, en nem ertem a hypeot, nem erzem semmivel sem jobbnak (sot!).
Macbol is eleg volt a munkahelyen, az iphone meg sose vonzott igazan. Mindent szivesen kiprobalok, es en csak egy jol mukodo eszkozt szeretnek, nem erdekelnek a brandek, es hogy ki csinalta.
[ Szerkesztve ]
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
arn
félisten
A fenet nem... Felesegemnek is az van, a fonokom meg orokke ezzel idegel, hogy miert lassu a web a telojan. Az 5 sem egy matyohimzes mar - szvsz a nexus 4 keresztbeveri, ami a kortarsa, es felebe kerult.
-
arn
félisten
hat rovid idon belul majd lehet erezni a gigas telokon az ujabb iosen keresztul, hogy az ujakban 2g van...
Új hozzászólás Aktív témák
- Dacia topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ASUS routerek
- Kuponkunyeráló
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Synology NAS
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- További aktív témák...
- iPhone 13 ProductRed 128. GB Független
- Apple Iphone 16 plus 128gb fekete szinben TELJESEN UJ bontatlan FUGGETLENUL elado
- NOKIA G42 5G 6.56" 6/128GB Dual Sim törött de működő kijelző független dobozos eladó olcsón
- Xiaomi POCO X3 NFC 6/64
- Google Pixel 9 Pro, obszidián, 128 GB (kártyafüggetlen) ~2 év gari (26/11)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest